vlechten kerst foto lonneke
vlechten kerst foto lonneke

Doe mee aan het BK Vlechten!

Nieuws

Ben jij een creatieveling die graag vlecht? Durf je jouw talent te laten zien? Dan is het Belgisch Kampioenschap Vlechten echt iets voor jou! Er zijn twee categorieën: 10 tot 16 jaar en 16 jaar en ouder. Geef je snel op en wie weet sta jij straks in de finale van het BK vlechten op Flanders Horse Expo!


Wat?
Het BK vlechten vindt plaats op zaterdag 25 en zondag 26 februari 2017 op Flanders Horse Expo in Gent. De drie finalisten uit de verschillende leeftijdscategorieën gaan de sportieve en creatieve strijd met elkaar aan. De finale voor de jongste finalisten is op 25 februari; de drie finalisten uit de categorie voor 16 jaar en ouder showen hun vlechtkunsten op 26 februari. Verbluf onze volgers en de Bit-redactie met jouw creatie en maak kans op een finaleplaats. Een deskundige jury beoordeelt de finalisten tijdens Flanders Horse Expo en… deelt mooie prijzen uit! Je maakt kans op onder andere een Bit goodiebag en mooie prijzen van Aleashop!

[caption id="attachment_68253" align="alignright" width="341"] Prijzen die beschikbaar worden gesteld door Aleashop![/caption]

Wie?
Creatievelingen, paardenliefhebbers, kappers, vlechtfreaks: kortom alle Belgen die de manenkam van een paard kunnen omtoveren in een kunstwerk: meld je aan! Je paard/de pony moet minimaal vier jaar oud zijn, keurig stilstaan en een rustig karakter hebben. Check voor de zekerheid ook even de algemene voorwaarden. 

Hoe?
Overtuig ons waarom jij live op Flanders Horse Expo moet vlechten. Stuur foto’s van één tot drie creaties met je aanmelding mee. Op donderdag 5 januari maakt de redactie de genomineerden bekend. Daarna kunnen fans via Bitmagazine.nl hun stem uitbrengen tot 25 januari, 10.00 uur. De publieksstemmen tellen voor 50% mee. De stem van de redactie telt ook voor 50% mee.

Wanneer?
Op vrijdag 27 januari 2017 worden de drie finalisten per leeftijdscategorie bekend gemaakt. Zij mogen live vlechten tijdens Flanders Horse Expo in Gent op 25 of 26 februari. Alle finalisten ontvangen twee toegangskaarten voor Flanders Horse Expo, één voor zichzelf en één voor hun groom, die het paard vasthoudt tijdens het vlechten.

[gravityform id="1165" title="false" description="false"]
online-logo-kopie
bk-vlechten