vlechten kerst foto lonneke
vlechten kerst foto lonneke

De finalisten van het BK vlechten zijn bekend!

Nieuws

We hebben de stemmen geteld en de finalisten voor de eerste editie van het Belgisch Kampioenschap (BK) Vlechten tijdens Flanders Horse Expo op 25 & 26 februari zijn bekend!


Per leeftijdscategorie mogen er drie deelnemers live vlechten tijdens Flanders Horse Expo. Een deskundige vakjury, bestaande uit Wendy Bleekemolen, Bit-hoofdredacteur Dorien van Dijk en een verrassingsjurylid, kiezen een uiteindelijke winnaar.

Finalisten!


*Tromgeroffel* De finalisten in de categorie van 10-16 jaar zijn Athaline van Roey, Bridget Klusener en Rani Demeestere, van harte dames! We zien jullie graag op zaterdag 25 februari in Gent. En de finalisten in de categorie vanaf 16 jaar zijn Liselotte Dekoninck, Irene Wensveen en Evelien Leroy. Gefeliciteerd, jullie gaan de strijd aan op zondag 26 februari. Veel succes met de voorbereiding.

Prijzen


De winnaar ontvangt een cadeaupakket van Aleashop, een BK Vlechten bokaal en Bit goodiebag. Alle finalisten ontvangen twee toegangskaarten voor Flanders Horse Expo, één voor zichzelf en één voor de groom die ze meenemen. Deze groom dient het paard vast te houden tijdens het (live) vlechten, het paard moet wel tegen drukte kunnen.

Alle finalisten krijgen nog bericht per mail, tot op Flanders Horse Expo!

[gallery link=”file” ids=”https://www.bitmagazine.nl/wp-content/uploads/2017/01/Athaline-van-Roey1.jpg|,https://www.bitmagazine.nl/wp-content/uploads/2017/01/Bridget-Klusener2.jpg|,https://www.bitmagazine.nl/wp-content/uploads/2017/01/Rani-Demeestere1.jpg|,https://www.bitmagazine.nl/wp-content/uploads/2017/01/BK-vlechten-Liselotte-Dekoninck-31.jpg|,https://www.bitmagazine.nl/wp-content/uploads/2017/01/Evelien-Leroy1.jpg|,https://www.bitmagazine.nl/wp-content/uploads/2017/01/Irene-Wensveen1.jpg|”]