vlechten vlecht manen
vlechten vlecht manen

BK Vlechten: Stem op jouw favoriet! (16 jaar en ouder)

Nieuws

Uit alle inzendingen voor het Belgisch Kampioenschap Vlechten hebben we een selectie gemaakt van vier genomineerden, helaas moet er hier eentje van afvallen. Wie is jouw favoriet? Geef je stem hieronder door! Voor deelnemers in de leeftijdscategorie 16 jaar en ouder is de finale van het BK Vlechten op zondag 26 februari op Flanders Horse Expo. Drie finalisten gaan in Gent de strijd aan, maar welke drie zijn dat? Bekijk hier de categorie 10 - 16 jaar.


Je kunt je stem uitbrengen tot vrijdag 27 januari 10 uur. Jouw stem telt voor 50 procent mee, de overige 50 procent wordt door de redactie bepaald. Uiteindelijk mogen er drie deelnemers per leeftijdscategorie live vlechten tijdens Flanders Horse Expo. Een deskundige vakjury kiest een uiteindelijke winnaar.

Prijzen


De winnaar ontvangt een verzorgingspakket Aleashop, een bokaal van Flanders Horse Expo en een Bit goodiebag!

Finalisten


Maandag 30 januari worden de drie finalisten in beide leeftijdscategorieën bekendgemaakt op onze site. Deze finalisten vlechten op zaterdag 25 februari (10-16 jaar)en zondag 26 februari (16 jaar en ouder) live tijdens Flanders Horse Expo in Gent. Alle finalisten ontvangen twee toegangskaarten voor Horse Event, één voor zichzelf en één voor de groom die ze meenemen. Deze groom dient het paard vast te houden tijdens het (live) vlechten, het paard moet wel tegen drukte kunnen. En voor de finalisten is een stal voor het paard beschikbaar. Check ook even de Algemene Voorwaarden.

Je kunt per IP-adres maar één keer stemmen!

Bekijk hier de vier genomineerden (16 jaar en ouder), van elke deelnemer zijn er twee foto’s:


[gallery link="file" ids="https://www.bitmagazine.nl/wp-content/uploads/2017/01/Liselotte-Dekoninck3.jpg|,https://www.bitmagazine.nl/wp-content/uploads/2017/01/Liselotte-Dekoninck-2.jpg|,https://www.bitmagazine.nl/wp-content/uploads/2017/01/Irene-Wensveen3.jpg|,https://www.bitmagazine.nl/wp-content/uploads/2017/01/Irene-Wensveen1.jpg|,https://www.bitmagazine.nl/wp-content/uploads/2017/01/Evelien-Leroy3.jpg|,https://www.bitmagazine.nl/wp-content/uploads/2017/01/Evelien-Leroy1.jpg|,|"]

[gravityform id="1174" title="true" description="true"]
Irene Wensveen(3)
Liselotte Dekoninck (2)