NK Vlechten banner
NK Vlechten banner

Doe jij mee aan het NK Vlechten 2017?

Nieuws

Ook in 2017 organiseert Bit weer een Nederlands Kampioenschap Vlechten! Dus wil je jouw talent graag laten zien? Dan is het NK Vlechten op 9 en 10 september tijdens Horse Event echt iets voor jou. Net als vorig jaar hebben we weer twee categorieën: deelnemers van 10 tot 16 jaar en deelnemers vanaf 16 jaar. Geef je snel op en wie weet sta jij straks in de Bit-piste!

Wat?


Het NK Vlechten vindt plaats op zaterdag 9 en zondag 10 september 2017 op Horse Event in Ermelo. Drie finalisten binden per categorie de strijd aan. Verbluf ons met jouw creatie en maak kans op mooie prijzen! Een deskundige vakjury kiest een uiteindelijke winnaar. We hebben twee categorieën, namelijk creatievelingen tussen de 10-16 jaar (finale op 9 september) en een categorie voor 16 jaar en ouder (finale op 10 september). De hoofdprijs bestaat uit een groomingset van NAF, een bon ter waarde van €75 voor een paardensieraad van Horsier, een Bit goodiebag en een Fotoshoot! Natuurlijk gaan nummer 2 en 3 ook niet met lege handen naar huis, zij ontvangen een groomingset van NAF, een bon ter waarde van €50 en €25 van Horsier, en een Bit goodiebag. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer twee entreekaarten voor Horse Event voor de dag van deelname, één voor zichzelf en één voor de groom.

Wie?


Creatievelingen, paardenliefhebbers, kappers: kortom iedereen die de manenkam van een paard kan omtoveren in een kunstwerk! Het paard/de pony moet minimaal vier jaar oud zijn, keurig stilstaan een rustig karakter hebben en tegen drukte kunnen. Check ook even de algemene voorwaarden.

Hoe?


Overtuig ons waarom jij live op Horse Event moet vlechten. Stuur mooie foto’s van een tot drie creaties mee, je kunt je foto insturen tot 11 augustus! Op 14 augustus maken we de genomineerden bekend. Bezoekers kunnen via Bitmagazine.nl hun stem uitbrengen tot 24 augustus, 12.00 uur. De publieksstemmen tellen voor 50 procent mee. De overige 50 procent wordt door het Bit-team bepaald. Op de dag zelf beoordeelt de 3 koppige jury op de volgende onderdelen: creativiteit, techniek, netheid en afwerking, bekijk hier het beoordelingsformulier.

Wanneer?


Op vrijdag 25 augustus 2017 worden de drie finalisten per (leeftijds)categorie bekendgemaakt. Zij vlechten live tijdens Horse Event in Ermelo. Alle finalisten ontvangen twee toegangskaarten voor Horse Event, één voor zichzelf en één voor de groom die ze meenemen. Deze groom dient het paard vast te houden tijdens het live vlechten, nogmaals: het paard moet wel tegen drukte kunnen.

PS: Bit vlogger Irene geeft elke week een handige tip! Bekijk de tip van deze week hier!


 [gravityform id="1212" title="true" description="false"]

Horsierbanner3
Care_range_group_image_V2-dutch
NAF-black-gold-stars
braid-it-up-logo-gold-black
Sponsoredby