04_F16_Show 1_Monaco LX Dress_Julia_Tom Rafalovich_0990_AA_2_Final_CMYK_Bronte_Showstopper_Olympia
04_F16_Show 1_Monaco LX Dress_Julia_Tom Rafalovich_0990_AA_2_Final_CMYK_Bronte_Showstopper_Olympia

Ariat: Innovatieve, stijlvolle schoeisel en kleding voor jou

Nieuws




Kwaliteit zonder compromis. Ariat gelooft in innovatie, betrokkenheid, balans en mogelijkheden. Dit in combinatie met wat topruiters mooi vinden. Ook ruiters als Meredith Michaels-Beerbaum, Andreas Ostholt, Iris Pemen, Trevor Breen en William Fox Pitt kiezen voor Ariat. Voor festivals, country shows, wedstrijden en het dagelijks leven, Ariat biedt de perfecte kleding voor iedere gelegenheid.



Wist je dat:



  • ...Ariat opgericht is door paardenliefhebster Beth Cross in 1992.

  • ...Het merk vernoemd is naar het Amerikaanse racepaard Secretariat, een herinnering aan de kindertijd van Beth, toen ze veel tijd doorbracht op de volbloed farm in Pennsylvania.

  • ...De eerste rijlaars in 1993 op de markt kwam. En met succes!

  • ...Ariat voortdurend innoveert en daarmee diverse producten op de paardenmarkt brengt. Denk aan schoenen in Engelse-, country- en western stijl, inclusief hun altijd populaire kledinglijn.

  • ...Ariat diverse nieuwe Engelse stijlen ontwikkeld heeft, met als basis nieuwe technologieën en prachtige designs. Van elegante en traditionele lange laarzen tot moderne paddock schoenen. Deze Engelse stijl van Ariat biedt voor iedereen wat wils, om op het hoogste niveau te presteren.

  • ...De country collectie van Ariat net zo gegroeid is als het hele bedrijf, het biedt een grote selectie van top hoge en korte laarzen voor het wandelen, met GORE-TEX® membraam en ondersteunend voeten bed. Deze collectie bevat modieuze country laarzen, half hoog en hoog tot aan de knie, maar ook enkel formaat. Deze schoenen zijn robuust genoeg voor een dag lang in het veld en modieus genoeg voor een gezellige ontmoetingen in de stad

  • ...Voor iets totaal anders aan jouw voeten, Ariat de western lijn heeft. Met haar kleurrijke en robuuste ontwerp, is de westernlaars een statement in jouw kledingkast. Met deze laarzen kun je perfect rijden. Het is een combinatie van toptechnologie, eersteklas leer en met een goed doordachte ontwerp en constructie. Met deze western laarzen val je altijd op tussen de menigte.

  • ...De populaire kledinglijn van Ariat de topsporter een brede collectie aan jassen, broeken in combinatie met prachtige bovenkleding biedt. Het is een combinatie van de toptechnologieën van Ariat, zoals bijvoorbeeld de Sun Protection Fabric™, AriatTEK®, V3® Fit en V3® Stretch, Moisture Movement Technology™ en Core Control Technology™.


Kortom: voor ieder wat wils, een combinatie van stijlvolle ontwerpen, felle kleuren en klassieke vormgeving. Het bewijs dat Ariat de toon zet in de hippische mode.



Voor verdere informatie van de uitgebreide collectie van Ariat: www.ariat.com

Volg Ariat ook op Facebook en Instagram.
Ariat_stackedlogo_4clr white background lrge
04_F16_Show 1_Monaco LX Dress_Julia_Tom Rafalovich_0990_AA_2_Final_CMYK_Bronte_Showstopper_Olympia
Ariat_logo_horiz_4c_process [Converted] hi
10_F16_Fashion Country 2_Wexford H2O_Kristen_Tom Rafalovich_0169_AA_1_Final_CMYK_Ashley_Sorrent_Denim Breech
01_Western_Performance_Cattle_Drive_Megan Rafalovich 7_AA_1_FINAL_CMYK (01)
Team image