Ariat
Ariat

Ariat: Combi van innovatie & luxe

Nieuws

Als je op zoek bent naar de ultieme rijbroek- en laarscombinatie, dan biedt Ariat je een oplossing van stijl, traditie en innovatieve technologie. Maak kennis met de rijlaars Divino™ en Tri Factor Grip rijbroek.


Een elegante rijlaars gemaakt van Italiaans kalfsleder, dat is de Divino™. De nieuwe, kwaliteitsvolle laars van Ariat kent zowel ambachtelijke traditie en innovatieve technologie. De rijlaars kent – naast een esthetisch uiterlijk - een aantal evolutionaire ontwerpeigenschappen.

[caption id=”attachment_92381” align=”alignright” width=”300”] Divino[/caption]

Comfort


De verborgen kenmerken van de laars zorgen voor perfect comfort en prestaties. Achter de knie zit een mobiliteitscurve voor extra beweging en gemak tijdens het rijden. De elastische veters zorgen ervoor dat de druk op de wreef vermindert. En natuurlijk is de exclusieve ATS® Luxe-technologie ­­van Ariat toegepast.

Deze technologie combineert een uitzonderlijke combinatie van prestaties en luxe, met rijk leder en fijne details. De geperforeerde, leren binnenzool heeft een technische mesh-laag voor maximaal ademend vermogen en comfort. Het polyurethaan voetbed is anatomisch gevormd en geeft steun over de volledige lengte van je voetboog en kent een verzonken hielkussen voor schokabsorptie. Hierdoor zijn vermoeide voeten verleden tijd. De ATS® Luxe-technologie ondersteunt de voet voor meer stabiliteit en comfort.

Deze rijlaarzen zijn ontworpen met een elegante, hoge Spaanse topline met drukknoop en logo. Ook hebben de laarzen aan de achterzijde een YKK® rits systeem van topkwaliteit. Een ander uniek element is het elastisch paneel aan de zijkant van de laars en het geoliede kuitpaneel aan de binnenkant van de laars voor extra grip tijdens het rijden.


Stabiel in het zadel


Tijdens het paardrijden heeft een ruiter niet alleen een paar perfecte laarzen nodig, maar ook de juiste, comfortabele rijbroek. Ariat ontwikkelde de Tri Factor Grip rijbroek. Een nieuwe rijbroek voorzien van het innovatieve en flexibele Hex Silicone Grip-materiaal voor extra stabiliteit in het zadel.

Keep it cool


De rijbroek is gemaakt van een gebreide stretchstof. Dit technologisch, geavanceerde ontwerp van beenmode is voorzien van de Icefil® techniek. Dat houd je koel en kan de huidtemperatuur reduceren tot drie graden Celcius.

Technologieën


Deze nieuwe rijbroek zit vol met ontwerpfuncties:
·      Het innovatieve V3® Fit-systeem in de taille voor comfort.
·      Het Calf Fit System ™ bij de kuit, voor een aerodynamisch uiterlijk en een nauw contactgevoel als je laarzen of chaps draagt.
·      Moisture Movement Technology ™ voor een ademend vermogen.
·      Core Control Technology ™ voor een ondersteunde en aantrekkelijke pasvorm.

Draag deze Tri Factor Grip rijbroek samen met een paar Divino ™ rijlaarzen en je bent klaar voor de toekomst. Een geweldige combi van technologie, stijl en prestatie!

Weetjes


De Divino ™ is verkrijgbaar in zwart in de maten 36 - 42,5 en kost 849,90 euro.
De Ariat Tri Factor Grip rijbroek is verkrijgbaar in de (US/UK)maten 22 - 36, in normale en lange lengtes, in beige, marine of wit. De Full Seat-versie kost 149,90 euro en de Knee Patch-versie kost 139,90 euro.
Ga voor meer informatie over het uitgebreide assortiment schoenen en kleding van Ariat naar www.ariat.com of volg Ariat op Facebook of Instagram.
Ariat
Ariat
Ariat
Ariat
Ariat
Ariat
Ariat