Ride and Run hardlopen paardrijden
Ride and Run hardlopen paardrijden

Save the date: Ride & Run en Ride & Bike 2018

Nieuws

Bit organiseert ook dit jaar weer een Ride & Run en Ride & Bike! Op zaterdag 29 september staat Hippisch Centrum Deurne in het teken van dit evenement waarbij jij als ruiter samen met je paard en een hardloper of mountainbiker de bossen in kunt! De inschrijving opent in augustus, maar noteer 29 september alvast in je agenda.


Bij Ride & Run en Ride & Bike draait het om werken aan je fitheid en het beleven van een unieke ervaring. De invulling is simpel: teams van 2 personen (ruiter te paard en hardloper/mountainbiker) of teams van 3 personen (combinatie van 1 of 2 ruiters te paard met 1 of 2 hardlopers of 1 of 2 fietsers) leggen gezamenlijk een vooraf uitgezette route af.

Nieuwe routes


Het evenement vindt net als vorig jaar plaats bij Hippisch Centrum Deurne. Wel zijn er flinke vernieuwingen doorgevoerd. De routes zijn geheel vernieuwd en bevatten dit jaar geen grote oversteekplaatsen of spoorwegovergangen. Ze lopen grotendeels door het bos. Verschillende plekken op de route liggen vlakbij een parkeerplaats, waardoor bezoekers en fans niet alleen bij de start/finish, maar ook makkelijk langs de route jou kunnen aanmoedigen.

De volgende routes kun je starten:
5 km: alleen Ride & Run, route loopt geheel door het bos.
10 km: Ride & Run en Ride & Bike, route loopt geheel door het bos.
15 km: Ride & Run en Ride & Bike, route loopt deels door bos, deels langs weilanden, met enkele verharde wegen.
20 km: alleen Ride & Bike, dit is tweemaal de 10 km-route, die geheel door het bos loopt.

Zoek dus snel een hardloper of mountainbiker met wie jij kan deelnemen en plan 29 september vrij in je agenda!

Kijk voor meer informatie op de website van Ride & Run.


Ben jij abonnee van Bit? Dan krijg je 50% korting op je deelname!