Afbeelding
IMADIA.NL

Win: 2 overnachtingen voor 2 personen en paarden! (winnaar bekend)

Win Recreatie

Op buitenrijden.nl zijn de leukste plekjes verzameld waar paardenliefhebbers met hun paarden welkom zijn! Er zijn al meer dan 50 bedrijven aangesloten, op locaties verspreid over heel Nederland. Voor iedereen is er wel een passende plek te vinden: de een houdt van wat meer luxe, de ander wil graag juist low budget op stap. Houd je meer van een open landschap of rij je juist liever in het bos? Er is keuze genoeg en er sluiten zich ook steeds meer locaties aan.

Voordelen van PaardenWelkom

Wanneer je een vakantie boekt bij een PaardenWelkom-bedrijf, weet je dat er aan een flink aantal voorwaarden voldaan is. Zo liggen bijvoorbeeld ruiterpaden en -routes op minder dan twee kilometer van de locatie, is er altijd een mogelijkheid om je paard buiten te laten lopen in een paddock of weiland die is voorzien van een paardvriendelijke afrastering en is er ruimte om je trailer te parkeren. En niet onbelangrijk: er is begrip voor de wensen van ruiter en paard. Je bent écht welkom dus!

Domburg Holiday Resort Stables

Wat een prachtige accommodatie is het Domburg Holiday Resort Stables op het Zeeuwse Walcheren! Alles ademt het gevoel van ‘welkom zijn’. Vanaf de stal is het twintig minuten stappen naar het strand. DHRS werd in 1995 opgezet door de ouders van Marcella de Kam. Toen was het nog een klein bedrijf, met drie appartementen die konden worden gehuurd. “In 2019 hebben we het helemaal opnieuw opgebouwd en naar onze wensen ingericht, met veertig bedden en vijftig stallen”, vertelt Marcella. 

Familiebedrijf

Het is nog altijd een echt familiebedrijf, en dat maakt misschien ook wel dat je je hier meteen thuis voelt. Op DHRS kun je met of zonder paard verblijven, in de fantastische en sfeervolle twee- tot achtpersoons appartementen. Er zijn paardenroutes uitgezet zodat je zelfstandig naar buiten kunt, maar je kunt ook begeleiding mee krijgen.

Galopperen door de branding

Op het terrein zijn ook legio mogelijkheden om je te vermaken. “We hebben indoor en outdoor rijbanen met Achterberg-bodem en er is altijd een springparcours opgebouwd”, aldus Marcella. “Daarnaast kun je crosstrainingen volgen als beginner of meer ervaren ruiter. Wat ook veel gasten doen, is een grondwerkles afspreken. De meeste gasten komen echter vooral voor het buitenrijden. Want wat is er nu mooier dan door de branding galopperen met je paard …” 

Meer over Domburg Holiday Resort Stables vind je op buitenrijden.nl.

Win 2 gratis overnachtingen

Maak kans op 2 gratis overnachtingen voor 2 personen & 2 paarden. Check Facebook KNHS Buitenrijden en Instagram KNHS Buitenrijden 

Afbeelding