paddock paradise femke dolle
paddock paradise femke dolle

Van achtertuin naar Paddock Paradise

Welzijn Coaching Horsemanship Paddock Paradise Verzorging Weidebeheer

Femke Dölle is holistisch instructrice, welzijnsadviseur en eigenaar van een mini Paddock Paradise in het Friese Rinsumageest. In deze nieuwe videoserie op het Membership platform van Bit vertelt ze je alles over gezondere huisvesting voor je paard, hoe je stapsgewijs je eigen Paddock Paradise kunt creëren en geeft ze tips om het welzijn continue te blijven verbeteren.

Kennismaken

In deze eerste aflevering leer je Femke en haar vier paarden kennen. Ze wilde haar paarden anders gaan huisvesten en kocht samen met haar vriend een woning met een stukje grond. Daar begon ze haar droom, namelijk het creëren van een Equi Habitat voor haar minikudde en ander leven. Een behoorlijke uitdaging op slechts 1.600m2! Ze bespreekt onder meer haar twijfels en haar plan van aanpak.

Volgende keer

In de tweede videoaflevering die volgende maand verschijnt, vertelt Femke je over haar pijlers voor een Paddock Paradise, de 5 B’s: bewegen, bodem, bondschap, browsen en bouw.

Wil je nog meer weten over Paddock Paradises? Volg dan zeker deze videoserie op ons platform en later dit jaar publiceren we een e-book over Paddock Paradise met Femke Dölle. 

P.S. In het novembernummer van Bit lees je in tien pagina’s alles over groepshuisvesting, zoals over de verschillende systemen, de voor- en nadelen en praktijkverhalen.