Een mineralen- en zoutbuffet voor je paard

Nieuws

In de vrije natuur scharrelt een paard zijn gezonde kostje – inclusief allerlei mineralen en sporenelementen – zelf bij elkaar. Ze snoepen in het wild de hele dag door van allerlei grassen, planten, kruiden, struiken en bomen. Omdat wij onze paarden vaak eenzijdig voeren met hooi en gras en misschien een brok, is het niet ondenkbaar dat ze tekorten oplopen. Je ziet je paard dan zand eten of ze schrapen aarde weg om vervolgens aan de stenen en grond eronder te likken. Om tekorten op te lossen, biedt Femke Dölle haar paarden zowel een mineralen- als een zoutbuffet aan. Ze kiezen zelf welk water met een smaakje ze willen drinken en aan welke steen ze likken. In deze video deelt zij haar kennis en tips zodat jij ook aan de slag kunt met een buffet voor jouw paard. Eet smakelijk!


NB. De rode liksteen van KNZ is niet meer verkrijgbaar en wordt niet meer gemaakt. Bekijk hier waar je de likstenen kunt kopen.


Probeer nu het mini mineralenbuffet voor je paard! Als abonnee van Bit ontvang je 20% korting in de webshop van Femke Dölle | Horsemanship & Freestyle met kortingscode BITABONNEE20. De korting geldt eenmalig per klant. Niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.