proefpakket-mineralenbuffet-3
proefpakket-mineralenbuffet-3

Winnaars mini mineralenbuffet bekend!

Nieuws

Bit mocht een tijdje terug 2 mini mineralenbuffetten weggeven van Femke Dölle. Met het mini mineralenbuffet kan je jouw paard extra mineralen en zout aanbieden. Veel paarden hebben tekorten doordat wij ze eenzijdig voeren met hooi, gras en soms brok. Met het buffet kan je dit oplossen.


Femke Dölle is holistisch instructrice, welzijnsadviseur en eigenaar van een mini Paddock Paradise. Op ons platform voor members vertelt ze alles over gezondere huisvesting voor je paard en geeft ze tips om het welzijn continue te blijven verbeteren.


De winnaars van het mini mineralenbuffet zijn:


  • Chantal Bos
  • Sylvia Westgeest

Gefeliciteerd! We nemen contact met jullie op.


Kortingscode


Interesse in het mini mineralenbuffet van Femke? Met de kortingscode ‘minimineraal10’ krijg je 10% korting op het buffet in de webshop van Femke. Let op, er geldt maximaal 1 kortingsode per klant en de kortingscode is niet gelding in combinatie met andere acties of kortingen. De korting geldt niet met terugwerkende kracht.


Ben je lid van het Bit Membersplatform? Dan ontvang je 20% korting op het mini mineralenbuffet. De kortingscode is te vinden onder de nieuwste video van Femke.