Mineralenbuffet-FemkeDolle-1536x1152
Mineralenbuffet-FemkeDolle-1536x1152

Win een mini mineralenbuffet!

Nieuws

Femke Dölle is holistisch instructrice, welzijnsadviseur en eigenaar van een mini Paddock Paradise. Op ons platform voor members vertelt ze alles over gezondere huisvesting voor je paard en geeft ze tips om het welzijn continue te blijven verbeteren. We mogen 2 mini mineralenbuffetten weggeven, lees snel verder!


Een van deze manieren om het welzijn te verbeteren is het aanbieden van mineralen- en zoutbuffet. Hier vertelt Femke alles over in haar nieuwste video. “Omdat wij paarden vaak eenzijdig voeren met hooi, gras en misschien brok, is het niet ondenkbaar dat ze tekorten oplopen. Met een mineralen- of zoutbuffet kun je dit oplossen. “, legt Femke uit.


Winactie


Bit mag aan 2 van jullie een mini mineralenbuffet weggeven! Zo kan je zorgen dat je paard niks tekort komt. Om deel te nemen aan de winactie kun je onder dit bericht op Facebook en Instagram aangeven waarom jouw paard dit mini mineralenpakket echt verdiend.


Meedoen aan de actie kan tot 31 mei 2021.Kortingscode


Interesse in het mini mineralenbuffet van Femke? Met de kortingscode ‘minimineraal10’ krijg je 10% korting op het buffet in de webshop van Femke. Let op, er geldt maximaal 1 kortingsode per klant en de kortingscode is niet gelding in combinatie met andere acties of kortingen. De korting geldt niet met terugwerkende kracht.


Ben je lid van het Bit Membersplatform? Dan ontvang je 20% korting op het mini mineralenbuffet. De kortingscode is te vinden onder de nieuwste video van Femke.

proefpakket-mineralenbuffet-2
proefpakket-mineralenbuffet-3