anky van grunsven instructie dressuur clinic
anky van grunsven instructie dressuur clinic

Anky en Hans Peter in actie voor 3FM Serious Request

Nieuws

Traditiegetrouw staat tegen kerst de inzamelingsactie van 3FM Serious Request weer op het programma. De DJ’s in het Glazen Huis proberen door verzoekplaten de draaien zoveel mogelijk geld op te halen voor meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. Daarnaast bieden diverse bedrijven en instanties diensten aan tegen een donatie voor het goede doel. Onder hen ook een aantal sporters, waaronder Anky van Grunsven en Hans Peter Minderhoud.


Anky van Grunsven bood een privéles aan, die veiling is inmiddels gesloten en heeft het geweldige bedrag van 8.150 euro opgebracht! De zus van Hans Peter Minderhoud, Francoise, nam het initiatief om ook haar broer te betrekken bij de actie.

“Hans Peter kan wegens zijn wedstrijdschema niet aanwezig zijn bij de veiling (die morgenavond in Westkapelle). Maar op deze manier wilden hij en Edward ons toch graag helpen. Om de actie nog meer onder de aandacht te brengen hebben we deze ook op internet gezet”, aldus Francoise.

Er kan nog tot zaterdagmiddag 12.00 uur geboden worden op de privéles van Hans Peter, een Meet & Greet met Edward en een rondleiding op het nieuwe Glock’s Horse Performance Center in Oosterbeek.

Klik hier om te bieden en voor de veilingvoorwaarden.

Bron: Horses / Anky