Anky van Grunsven
Anky van Grunsven

Privéles van Anky is veilingitem Serious Request

Nieuws

Heb jij altijd al eens les willen krijgen van Anky van Grunsven? Dan is dit je kans! Een privéles van de drievoudig olympisch kampioen is namelijk een veilingitem van 3FM Serious Request.Veiling


Sinds gisteren is 3FM Serious Request weer van start gegaan. Op de website van de 3FM-actie wordt een veiling gehouden waar je kunt bieden op bijzondere items, waaronder een privéles van Anky van Grunsven!

Wat kun je verwachten?


Naast een privéles van Anky krijg je ook een ‘meet en greet’ met haar en een rondleiding over het Anky Education Center. Dit bij elkaar zal zo’n twee uur duren en als kers op de taart mag je één of twee personen uitnodigen, die ook mee rijden in de les! Het is hierbij wel belangrijk dat de deelnemers hun eigen paarden meenemen. Daarnaast mag je uiteraard ook mensen uitnodigen om te komen kijken, maar het is niet de bedoeling om je hele vriendengroep of familie mee te nemen.
De datum voor dit bezoek wordt in overleg gemaakt.

Wil je graag kans maken op deze privéles? Dan moet je er wel snel bij zijn en een spaarcentje hebben. De veiling loopt namelijk nog maar één dag en het hoogste bod ligt momenteel op €1.050,-!

Dit is niet de eerste keer dat Anky mee helpt met het inzamelen van geld voor Serious Request. Bekijk hier hoeveel ze in 2014 ophaalde met de veiling.

Bron: 3FM