Foto6
Foto6

Bit-lezer in beeld: Thalia De Winter

Nieuws

Wekelijks volgen we in deze rubriek een Bit-lezer. Diegene houdt een fotodagboekje bij van zijn of haar paardenleven. Deze week kijken we mee met Thalia De Winter (20) uit Antwerpen, België.


“Mijn paardenleven is vier jaar geleden pas écht begonnen. Hero is mijn eerste paard en ik heb nog geen seconde spijt gehad van hem een nieuwe start te geven. Hij is enorm mishandeld en verwaarloosd geweest. Hij was nog geen 4 jaar en had al een hele rotte tijd achter de rug. Velen hadden hem al opgegeven, maar ik wist dat er iets moois in hem verscholen zat. Ik heb ook altijd alles zelf moeten doen. Wegens omstandigheden kon ik, op een paar keer na, geen les nemen. Ik heb hem alles zelf moeten leren en als je allebei nog helemaal groen bent, is dat ook niet alles! We hebben jammer genoeg ook al enorm wat tegenslag moeten verwerken en al heel vaak zijn we helemaal opnieuw moeten beginnen. Vorig jaar zakte hij ook door zijn benen en dachten de dierenartsen aan ataxie. Gelukkig was dat na beter onderzoek uitgesloten! Hero is een echt zorgenkindje, maar aan hem opgeven heb ik nooit gedacht. Bloed, zweet en tranen, maar ik kan mijn geluk niet op met hem! Hero is bijna 8 jaar oud en een geweldig dier geworden. Dressuur, springen, vrijheidsdressuur, grondwerk, wandelingen... Hij is enorm veelzijdig en hij leert zo graag bij. Ondertussen is ons verhaal ook bij velen gekend en is hij op Social Media uitgegroeid tot een lieveling van heel wat mensen! Wij worden vaak als een voorbeeldduo gezien en ik deel dan ook erg graag mijn kennis en ervaringen met iedereen. Mijn gouden raad blijft dan ook altijd gelden: “Geef nooit op, je weet nooit wat je kan missen.” En ook al is mijn lieve paardenvriendje de grootste deugniet, ik zou niet meer zonder kunnen. Want Hero is ook echt mijn kleine held! En dat deel ik graag met jullie!”

[handwritten]
[row]
[four]

“Sinds kort staat Hero 24/7 buiten met leuke buren en is hij eens zo gelukkig! Geweldig om je paard zo te zien opbloeien!”
[/four]
[four]

“Hero is een moeilijk, maar heel erg fijn paard om mee te rijden. Ik hoop hem ooit toch te kunnen uitbrengen op wedstrijd!”
[/four]
[four]

“In vrijheidsdressuur blinkt hij toch wel uit! Knielen is binnenkort hopelijk een nieuwe oefening op de lijst!”
[/four]
[/row]
[row]
[four]

“Ik heb recent een nieuwe camera gekocht. Ik heb dan ook eens iets nieuws uitgeprobeerd: zonsondergang!”
[/four]
[four]

“Er komen vaak fotografen over de vloer bij ons. Er komen dan ook altijd wel erg leuke foto’s van!”
[/four]
[four]

“De tegenslag is er ook weer. Hero had glas in zijn hoefje, dus een dagelijks ontsmettend voetbadje mag niet ontbreken!”
[/four]
[/row]
[row]
[four]

“Ondanks zijn pijntje kan er altijd wel een gekke bek van af!”
[/four]
[four]

“Ik ben erg verslaafd aan zijn uitrusting. Ik vind het ook geweldig om volledig in set te gaan rijden!”
[/four]
[four]

“Heerlijk genieten samen!!”
[/four]
[/row]

[/handwritten]

Wil jij ook in deze rubriek? Meld je dan aan via het opgaveformulier.


[button href=”https://www.bitmagazine.nl/bit-lezer-in-beeld/” class=”alt”]Geef je op[/button]

Foto1
Foto2
Foto3
Foto4
Foto5
Foto7
Foto8
Foto9