anky isabell ek aken
anky isabell ek aken

Volg het EK Dressuur en Springen live bij de NOS

Nieuws

De Europese Kampioenschappen zijn zojuist officieel geopend in Aken. Dressuurtoppers Anky van Grunsven en Isabell Werth reden mee in de openingsceremonie en hadden duidelijk plezier :-) De dressuur- en springonderdelen van het EK kun je live volgen op NOS.nl en via het digitale themakanaal NPO Sport.


Vanaf half tien kun je morgenvroeg de dressuurruiters als eerste in actie zien tijdens het eerste deel van de landenwedstrijd. Nederland heeft de veertiende startpositie geloot. Dressuurruiter Patrick van der Meer en zijn Uzzo bijten het spits af voor Nederland om 11.50 uur. Tweede Nederlandse combinatie is Diederik van Silfhout met Arlando (17.00 uur). De andere twee mannen uit het Nederlandse team Edward Gal en Hans Peter Minderhoud starten op donderdag.

Bekijk hier de startlijst van de landenwedstrijd.

Bekijk hier het uitzendschema van de NOS. Voor de uitzendingen op de Duitse televisie, klik hier.

Bekijk hier het programma van het EK. Actuele nieuwsberichten vind je op Horses.nl.

Onze topfotograaf Arnd Bronkhorst maakte onderstaande beelden vanavond tijdens de openingsceremonie:


[gallery link=”file” ids=”https://www.bitmagazine.nl/wp-content/uploads/2015/08/arndnl_ABF7347.jpg|,https://www.bitmagazine.nl/wp-content/uploads/2015/08/VW_10731.jpg|,https://www.bitmagazine.nl/wp-content/uploads/2015/08/arndnl_ABF7028.jpg|,https://www.bitmagazine.nl/wp-content/uploads/2015/08/arndnl_ABF5404.jpg|,https://www.bitmagazine.nl/wp-content/uploads/2015/08/arndnl_ABF7324.jpg|”]
EK  aken isabell en anky van grunseven opening arnd
Openingsceremonie
Anky en Isabell tijdens de ceremonie
Openingsceremonie
Openingsceremonie
Openingsceremonie