bejaard
bejaard

Succesvolle Horse Event actie voor de Paardenkamp

Nieuws

Op woensdag 23 september ontving Stichting De Paardenkamp beheerder IJsbrand Muller een cheque ter waarde van 1.000,- uit handen van Bas Emmerik en Brigitte Bonnet namens Groenhorst Barneveld en Cursuscentrum Dierverzorging. Het bedrag is de opbrengst van de rad van fortuin-actie van Groenhorst Barneveld tijdens Horse Event.


De keuze voor een goed doel als De Paardenkamp, het nationale rusthuis voor oudere paarden en pony’s in Soest, was snel gemaakt. “De Paardenkamp is binnen de hippische sector bij vrijwel iedereen bekend. Bovendien is de stichting een stagebedrijf van onze school. Tijdens Horse Event merkte we pas echt hoeveel mensen De Paardenkamp een warm hart toedragen.” aldus Bas Emmerik, teamleider van Cursuscentrum Dierverzorging.

Paarden en pony’s na hun twintigste levensjaar laten genieten van een welverdiende oude dag, daar zetten de mensen van Stichting De Paardenkamp zich dagelijks voor in. Dankzij donateurs en vrijwilligers vinden 120 paarden en pony’s een goed verzorgd thuis op hun drie boerderijen met graas- en stalruimten.

“Met deze bijdrage maken we een begin voor de nieuwe paddock op Boerderij Vosseveld. Het geld komt dus zeer goed van pas. Iedereen die heeft gedraaid aan het rad, bedankt!!” aldus Michel Groenewegen, bestuurslid Marketing en Communicatie van St. Paardenkamp.

Bron: Persbericht Groenhorst Barneveld