150309349_ABFweb
150309349_ABFweb

Test: Hoe mindful ga jij met je paard om?

Nieuws

Is jouw tijd met je paard een ontsnapping uit de waan van de dag? Of dendert de sneltrein op stal zonder vaart te minderen door? Mindful zijn betekent met je volle aandacht in het hier en nu zijn. Hoe mindful ga jij met je paard om? Test het hier!
[gravityform id="1091" title="false" description="false"]

0-3 punten


Mindful? Wat is dat? Voor jou valt er nog wel wat winst te behalen. “We doen de dingen rondom onze paarden vaak op de manier waarop we het gewend zijn te doen. Vaak gebaseerd op alle voorbeelden die je om je heen ziet en te vaak handelen we op de automatische piloot”, weet mindfulnesscoach Barbara Sparreboom van Zie het paard. En dat terwijl een mindful staat van bewustzijn je behoorlijk wat kan opleveren. Mindfulness werkt namelijk niet alleen stressverlagend, het maakt je ook productiever en is dus tijdbesparend. Bovendien helpt het je om de kleine dingen te zien en intenser te genieten. Lees hier tips van mindfulnesscoach Barbara Sparreboom voor mindful omgaan met je paard.

4-10 punten


Hoe meer punten, hoe meer mindful je bent in de omgang met je paard. “Stel jezelf eens de vraag: waarom doe ik dingen eigenlijk zoals ik ze doe? Waarom rijd ik zoals ik rijd en ziet mijn tijdsindeling met mijn paard er zo uit als het eruit ziet?” tipt mindfulnesscoach Barbara Sparreboom van Zie het paard. Een mindful omgang met je paard legt je namelijk geen windeieren. Het verdiept je band met je paard, werkt stressverlagend en helpt je doordat je focust om meer in minder tijd te doen. Bovendien helpt het je om het mooie in je paard en je omgeving te zien en intenser te genieten. Lees hier tips van mindfulnesscoach Barbara Sparreboom voor mindful omgaan met je paard.