Afbeelding

Ruiters gezocht voor show in China

Nieuws

Een show die het verhaal van de Griekse mythe ‘Het paard van Troje’ vertelt, zal komend jaar in de Chinese hoofdstad Peking te zien zijn.  Een uitvoering met zestig paarden en dertig ruiters uit de hele wereld zal de antieke stad opnieuw tot leven wekken. Altijd al aan een show mee willen doen? De organisatie zoekt nog ruiters!


Voor de productie van deze show in China zoekt de organisatie nog verschillende ruiters en amazones met theaterervaring uit de hele wereld. De gezochte ruiters moeten tussen de twintig en dertig jaar oud zijn en bereid zijn om één of twee jaar in het buitenland te leven en te werken.

L-niveau


Je rijdt op minstens L-niveau in zowel dressuur als springen en het is een pre als je ervaring hebt met het rijden van bijzondere rassen. Kun jij ook goed tegen werkdruk, ben je een teamplayer en spreek je goed Engels, dan ben jij vast de ideale ruiter voor deze show ;-)

Avontuur


Ruiters met het lef en durf dit avontuur in China aan te gaan kunnen hun motivatie, cv, foto’s en korte video tot en met 15 december opsturen naar info@equestrian-globe.com.

Olympisch stadion


Tot en met april 2017 wordt er getraind en geselecteerd. Daarna reist het internationale team af naar China. De première zal in het Olympisch stadion plaatsvinden. Daarna doet de show verschillende grote steden aan.

Equestran Globe


De achterliggende organisatie, Equestrian Globe, heeft meer dan vijftien jaar ervaring met het organiseren van sportevenementen en -shows waaronder Stuttgarter German Masters.

Bron: St. George