bojack-horseman-season-3-netflix
bojack-horseman-season-3-netflix

Hilarische komedie met paard in de hoofdrol op Netflix

Nieuws

Voor wie graag graag geanimeerde komedies als South Park kijkt, zal BoJack Horseman ook een serie naar het hart zijn. Op Netflix staan drie seizoenen over dit menspaard dat, nadat hij ooit een wereldster was, in een midlifecrisis is beland.


In de jaren ‘80 en ‘90 speelde BoJack Horseman de hoofdrol in de sitcom Horsin’ Around. BoJack was niet alleen een wereldster, maar zorgde ook voor drie mensenkinderen. Vijfentwintig jaar later is er een serie die volledig aan hem gewijd is. Zijn carrière zit in het slop en BoJack gaat tot het uiterste om zijn comeback te maken in Hollywood.

Dit levert grappige, maar tegelijkertijd ook verdrietige situaties op in alledaagse settings. De serie is op een onverwachte manier hilarisch, maar heeft ook een diepere betekenis. Soms moet je dan ook langer kijken om de ietwat donkere humor volledig te begrijpen.

Hoewel er een paard in de hoofdrol is, is de serie vooral een grappige komedie die ook voor niet-paardenmensen prima te kijken is. Je kunt deze serie dus ook heerlijk op een luie zondagmiddag met je vriend(in) kijken ;)!

Bron: BoJack Horseman / Bitmagazine