vallen
vallen

Tegenvallers op wedstrijd

Nieuws

Je kijkt ernaar uit, je traint ervoor en dan is het eindelijk zover, de dag van de wedstrijd! Je ziet het al helemaal voor je, een oranje lint en prachtige punten onderaan je protocol. Maar niets is minder waar...


Geen winst, of zelfs verlies


Niets is zo vervelend wanneer je een leuke wedstrijddag hebt en voor je gevoel een prima dressuurproef hebt gereden. Om dan vervolgens je punten op te halen en te lezen dat de jury je proef dramatisch vond.


Je paard heeft andere plannen


Het blijft ook altijd vervelend wanneer je paard blijkbaar niet doorheeft dat er vandaag dressuur op de planning staat en geen springen. Daar sta je dan buiten de witte hekjes...


Een ander paard neemt de benen


Het is lastig om je eigen paard bij de les te houden wanneer een ander paard besluit de benen te nemen en vervolgens over het wedstrijdterrein heen rent.


Totale black-out


Je paard lijkt geen enkele hulp meer te begrijpen en jij hebt geen idee meer wat links en rechts is. Totaal ontevreden kom je van je paard, het is niet jullie dag.


Een onderdeel kwijt


Een hoefijzer dat ineens verdwenen is, je stiften vergeten, je dekje of je singel... Daar sta je dan en je hoopt dat er toch een mogelijkheid is waardoor je nog je wedstrijd kunt starten vandaag.


Bron: Bitmagazine.nl