bit 25 jaar
bit 25 jaar

25 jaar Bit!

Nieuws

De eerste Bit zag aan het begin van de zomer in 1995 het levenslicht! Een paardenmagazine zoals er nog niet een bestond. Eindelijk aandacht voor al die andere interessante aspecten van paarden, dan alleen het rijden (van wedstrijden). De emotie, de band tussen mens en paard, samen groeien. Het voortschrijdend inzicht in optimaal management, voerbeleid en harnachement. Nieuwe trainers, andere inzichten en methoden. Wat hebben we in 25 jaar veel bij elkaar geschreven!


En het werd alleen maar meer. Met een drukbezochte website, eigen kanalen op Facebook, Instagram en YouTube vormt Bit nu één van de grootste paardenplatformen van Nederland. En daar zijn we reuze trots op! #Bit #Bitpaarden en #Bitmagazine zijn niet meer van je schermen weg te denken.


En we hebben er nog lang geen genoeg van! Onze Bit-webshop raakt steeds voller met leuke cadeautjes. Ben je lid, dan krijg je dit hele jaar 25% korting in de shop. Natuurlijk staan we weer op Horse Event en op 10 oktober organiseren we onze jaarlijkse Ride and Run! Heb je misschien tijdens Jumping Amsterdam ook onze Bit kennisstal bezocht? 


Vertel ons waar jij aan denkt bij 25 jaar Bit! Misschien heb jij ook wel wat met het getal 25? Een 25-jarig paard, 25 jaar les op dezelfde manege? Laat het ons weten via Redactie@bitmagazine.nl en vier met ons mee!