25 jaar bericht header
25 jaar bericht header

Bit 25 jaar - puzzelactie

Nieuws

Bit is 25 jaar, dus dat moet gevierd worden! En dat feestje willen we natuurlijk niet alleen vieren. Dit doen we graag samen met u en al onze lezers. Het is het hele jaar feest en rondom de juni-editie van dit jaar pakken we echt goed uit met een speciale feestactie voor u en onze lezer, namelijk: de multimediale puzzel.



Wat houdt het in?


In de juni-editie van Bit komen, net als in andere edities, advertenties van u en uw collega-adverteerders. Maar dit keer zijn de pagina’s net iets anders. In overleg met u zal onze traffic heel subtiel een letter in uw advertentie verwerken. Met deze letters kan de lezer een woord/zin vormen, die op d website van Bit een oplossing vormt. Hiermee bekijkt de lezer met nog meer aandacht uw advertentie. Om de lezer te helpen, en ook de online doelgroep erbij te betrekken, wordt er regelmatig een hint online gedeeld en via social verspreid, zodat in combinatie met de hints in de printadvertenties de oplossing gevonden kan worden.


Wat valt er te winnen?


Met het oplossen van deze puzzel maakt de lezer kans op leuke Bit-artikelen. Maar niet alleen de lezer maakt kans op leuke prijzen. Ook u als adverteerder kunt de competitie aangaan met uw mede-adverteerders en maakt daarmee kans op 1 advertentiepagina of online uiting ter waarde van € 2.630.


Meedoen?


Graag leveren we maatwerk voor u en al onze klanten. Bij deelname aan de puzzelactie is een advertentie in het magazine onderdeel van het pakket. Voor de online mogelijkheden op de puzzelpagina zelf, komen we graag met u in gesprek. Als u het feestje met ons mee viert, dan krijgt u als cadeau 25% korting op de advertentie*.


Interesse? Neem dan contact met ons op via: verkoop.paarden@eisma.nl of bel 088 2944 828.


*Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en kortingsbonnen.


Bit 25 jaar - puzzelactie