Panta Rhei Kjento x Tolando
Panta Rhei Kjento x Tolando

Van Olst Sales Online met geweldige 2,5-jarige dressuurpaarden

Nieuws
De nieuwe collectie paarden in de Van Olst Sales Online veiling bestaat uit een zeer interessante groep van veertien 2,5 jarige ruinen. Al deze paarden komen uit de Van Olst opfok en zijn op een leeftijd aangekomen dat ze langzaam aan hun carriere in de dressuursport kunnen gaan beginnen.

Kjento


In de collectie maar liefst zeven nakomelingen van de Wereldkampioen bij de 7-jarige dressuurpaarden Kjento. Onder hen de opvallende Panta Rhei T (foto, mv. Tolando), die uit de directe moederlijn komt van het Zware Tour-paard Graaf Leatherdale. Ook Promes (mv. Tango) is een opvallende zoon uit de eerste jaargang van Kjento.

Moederlijn van Lloyd


Van Lewis komt de jeugdige Prima D’Or, die over extreem veel techniek beschikt in beweging. Bovenal is hij gefokt uit een zeer succesvolle moederlijn waar onder andere ook de KWPN-gekeurde hengst Lloyd (v. Governor.) uit voortkomt.

Wereldkampioen Glamourdale


Verder in de collectie zien we nog nakomelingen van Inverness, wereldkampioen Glamourdale, Giovanni en ook twee paarden die afstammen van Lantanas.

Presentatie veilingpaarden


Vrijdag 25 november om 19.00 uur zal er een presentatie van de veertien veilingpaarden gehouden worden bij Van Olst Horses, Terheijdensspoor 9 in Den Hout. Bieden kan vanaf 25 november om 12:00u; de virtuele afslag is op 28 november om 20:00u.

De volledige collectie kunt vind je op www.vanolstsales.online, Voor vragen kun je contact opnemen met de organisatie via mail: info@vanolstsales.online