b
b

Dit herken je als je de paarden aan huis hebt

Fun Opvallend

Veel mensen dromen er van; je eigen paarden aan huis hebben staan. Toch heeft ieder voordeel zo z’n nadeel. Herken jij onderstaande dingen?

Vakantie

Als jij op vakantie wilt, moet je altijd zorgen dat er iemand is die voor de paarden zorgt, of moet je ze ergens heen brengen. Dan moet je natuurlijk ook ervoor zorgen dat er voldoende voer op voorraad is voor de periode dat jij weg bent…

Tijdgebrek

Je hebt nooit genoeg tijd. Voeren, uitmesten, buiten zetten, binnen halen, weer voeren, water geven, poetsen en oh ja, de paarden moeten ook nog beweging. Je bent er maar druk mee…

Klussen

Is je hek kapot? Je kan niet naar de staleigenaar toe lopen om het te melden, want de staleigenaar ben jij zelf… Je zal dus je handen uit je mouwen moeten steken en leren hoe je het zelf kan maken.

Inkopen doen

Is het hooi bijna op? Dan moet je er voor zorgen dat het weer bij komt. De voorraad vult zichzelf niet aan, en er is ook geen staleigenaar die dat doet.

Verzamelen

Het hebben van paarden aan huis begint bij vele met twee paarden. Maar in veel gevallen is het zo dat er niet één paard alleen achter kan blijven. Dan komt er een derde paard bij. Vervolgens zie je zo een leuk paard op internet en je hebt nog een stal (of weide plekje) vrij, dan is daar het vierde paard. Het is een hele verzameling.

Weet jij nog meer dingen die typisch zijn voor het hebben van paarden aan huis? Laat het ons weten!