Afbeelding

Winactie ‘For the love of the horse’ door Mark Rashid

Win

Dertig jaar geleden schreef Mark Rashid (66) zijn eerste boek: ‘Considering the horse‘. Het zou zijn leven compleet veranderen. Vele titels volgden. Onlangs verscheen zijn, naar alle waarschijnlijkheid, laatste boek, ‘For the love of the horse‘. Deels een terugblik op zijn leven en werk met paarden, maar tegelijkertijd een boek dat, opnieuw, vol staat met waardevolle lessen voor een ieder die ze wil horen.

Mark over ‘For the love of the horse’

“Het is precies dertig jaar geleden dat mijn eerste boek, ‘Considering the horse’, uitkwam. Dat boek heeft mijn leven compleet op zijn kop gezet, dus vond ik het belangrijk om het te ‘eren’. Daarnaast is mijn kijk op het leven, mensen en paarden in die dertig jaar behoorlijk veranderd. Dat boek geeft weer hoe ik er destijds tegenaan keek. Het is een snapshot van wie ik tóen was. Ik vond het belangrijk om mijn lezers daarvan bewust te maken. 

Wat ‘For the love of the horse’ je brengt, is aan jou. Ik heb het geschreven voor een ieder die het nodig heeft. Ik realiseer me dat mijn manier van denken, zijn en doen niet aan iedereen besteed is. Maar wellicht zijn er een paar mensen die kwijt zijn geraakt wie ze nou eigenlijk écht zijn en die op zoek zijn naar iets dat hen terug kan brengen op het pad dat ze zouden moeten belopen. Misschien dat mijn boek resoneert met wat zij zoeken en hen kan helpen. Dat zou fantastisch zijn. Ik hoop dat het hen kindness brengt. Dat is de voornaamste boodschap: be kind!

Winnen?

Wil jij de Nederlandse vertaling van ‘For the love of the horse’ winnen?’ Wij mogen (wederom) één exemplaar van ‘Uit liefde voor het paard’ weggeven. Stuur het invulformulier hieronder retour vóór 31 mei en wie weet vind jij dit papieren pareltje binnenkort in de brievenbus!

https://fd7.formdesk.com/mphorses/uit-liefde-voor-het-paard

Wie is Mark Rashid

Mark Rashid is een internationaal gewaardeerd paardentrainer, die bekend staat om zijn vermogen het standpunt van het paard te begrijpen. Zijn manier van werken is meer een filosofie dan een methode. Om zijn horsemanship te verbeteren, besloot Mark martial arts en in het bijzonder aikido te gaan beoefenen - intussen is hij derde Dan zwarte band. Hij ontwikkelde vervolgens aibado, een afgeleide van aikido, speciaal voor ruiters. Mark werkt graag samen met Jim Masterson, grondlegger van de Masterson Methode® en met Dr. Stephen Peters, paardenneurowetenschapper. Hij woont in Estes Park Colorado, samen met zijn partner Crissi McDonald.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding