MK de Manvan - Gek van paarden 2
MK de Manvan - Gek van paarden 2

Tweede kaartje voor theatershow M.K. de Manvan gratis!

Win

Bij aankoop van het boek Stapelgek van paarden, van M.K. de Manvan krijg je het tweede kaartje voor zijn theatershow in Steenwijk of Oss gratis.

Tot grote verrassing van de pasgetrouwde zakenman M.K. de Manvan bleek zijn charmante echtgenote gek van paarden. Hij was in een hippisch huwelijk terecht gekomen! Sindsdien brengt hij alle vrije uurtjes door met grote en kleinere hinnikende dieren, assisteert hij op wedstrijden waar hij werkelijk niets van begrijpt, doet hij zijn best om het ‘paardenjargon’ ooit te beheersen en hoopt hij eens, ondanks menige blauwe plek en pijnlijke spier, het rijden op deze edele dieren ook onder de knie te krijgen. 

Zijn spaarrekening geeft een neerwaartse spiraal aan terwijl hij zich afvraagt hoe het kan dat er steeds meer zadels, trailers en paarden op zijn erf verschijnen. Gék van paarden wordt MK de Manvan, maar met geheven hoofd en de neus dicht (tijdens het uitmesten van de stallen) weet hij zich een weg te banen in de wereld van de paardenliefhebbers.

Hilarische columns

Over zijn belevenissen schrijft hij als M.K. de Manvan al jaren hilarische columns voor paardenmagazines in binnen- en buitenland, waarbij hij paardenvrouwen een spiegel voorhoudt en hun echtgenoten hoop geeft.

Paardencabaret

M.K. de Manvan brengt een nieuw genre: paardencabaret. Hij vertelt droog en komisch hoe hij het hoofd probeert te bieden aan de paardenperikelen van zijn vrouw en brengt op uiterst muzikale wijze prachtige songs over een leven met paarden ten gehore.

Bezoek de theatershow van M.K. de Manvan

Wil jij naar de theatershow in 2019 op:

  • Maandag 18 maart in de Kubus Lelystad
  • Donderdag 16 mei in Cultuurhuis Heerlen in Heerlen
  • Zaterdag 25 mei in de Lievekamp in Oss
Voor de kaartjes geldt op=op, dus wees er snel bij!