header Bit lezerspanel
header Bit lezerspanel

Denk je met ons mee?

Nieuws

Eigenlijk zijn jullie allemaal trendsetters, zeker wat Bit betreft. Wij maken Bit immers voor jou. Denk je dus met ons mee? Wees niet bang om kritisch te zijn, we zijn oprecht benieuwd naar jouw mening! Meld je snel aan voor het lezerspanel en maak kans op mooie prijzen als dank voor je medewerking.



Het is voor ons erg belangrijk te luisteren naar onze lezers. Jouw mening stelt ons in staat om de website, het magazine, workshops, evenementen en andere aanverwante producten of activiteiten nog beter af te stemmen op de wensen van de lezer.

Wie kunnen zich opgeven?


Eigenlijk iedereen die geïnteresseerd is in Bit. Of je nou wel of geen lid bent van Bit. Het enige wat we van je vragen is om objectief en kritisch te zijn en actief bent in het lezerspanel.

Zo werkt het


Nadat je je hieronder hebt aangemeld, ontvang je regelmatig vragenlijsten van ons. De ene keer zijn dit maar een paar korte vragen, de andere keer een paar meer. Je ontvangt per mail een melding dat er weer een vragenlijst voor je klaar staat. De vragenlijsten zijn een korte periode actief. Er worden regelmatig leuke prijzen verloot onder de deelnemers.

[gravityform id="1080" title="false" description="false" ajax="true"]