qlinn sportbeha
qlinn sportbeha

Ride & Run: Sportlingerie van Q-LINN

Nieuws

Een goede sportbeha is van essentieel belang bij het sporten, zeker bij intensieve sporten, zoals hardlopen en paardrijden. Doordat je veel beweegt,  worden je borsten extra belast. Een goede sportbeha biedt steun en comfort. Ride & Run-sponsor Q-LINN geeft je tips!


Met sportlingerie kun je met een zelfverzekerd gevoel gaan sporten. Bij de aanschaf van een sportbeha is het belangrijk om in de gaten te houden welke steun de beha biedt. Een brede elastische band onder de borst zorgt voor steun onder de borst, maar het is raadzaam om ook te kijken of de sportbeha zijdelingse steun biedt door een extra inzet aan de zijkant van de borst. Op deze manier worden zowel de opwaartse bewegingen als de zijdelingse bewegingen van de borst ondersteund. De sportbeha’s van Q-LINN bieden deze steun en hebben ook het voordeel dat de brede schouderbanden de druk optimaal verdelen. Deze schouderbanden helpen nek- en rugklachten voorkomen.  Je kunt ze ook eenvoudig naar een ‘racerback’ klikken, zodat deze niet afzakken en ook handig als je topjes/singlets draagt. De ‘racerback zorgt ook voor zijdelingse steun.


Zweet afvoeren


Een ademend materiaal is fijn bij intensief sporten. Puur katoen absorbeert het zweet en veroorzaakt wrijving en irritatie. Kies bij voorkeur een materiaal met mesh, dat neemt geen zweet op, maar voert het af. Een sportbeha mag geen irritatie veroorzaken aan de huid, daarom is het goed om te kijken of de schouderbandjes, beugels en de sluiting van de sportbeha van zacht materiaal zijn die niet in de huid snijden of prikken.

Juiste model


Geen enkele borst is hetzelfde. De vorm en de grootte is bij iedere vrouw verschillend. Daarom heeft Q-LINN drie verschillende modellen sportbeha’s op de markt gebracht. De Athens heeft een smallere cup, geschikt voor een smalle borstaanzet. De Amsterdam heeft vlakkere en bredere cup en bredere schouderbandjes, geschikt voor een bredere borstaanzet. De Barcelona heeft een hooggesloten cup voor ultieme ondersteuning bij ‘high impact’ sporten en is zeer geschikt voor grotere maten. Alle beha’s hebben flexibele beugels en bevatten memory structuur, dat laatste zorgt ervoor dat de cups altijd terugkeren naar de originele vorm.

Onzichtbaar


De kleur violet ice zorgt ervoor dat de sportbeha’s en sportbroekjes van Q-LINN onzichtbaar zijn onder witte kleding. Hoe handig voor onder je witte wedstrijdkleding! De naadloze boxer, hipster en string sluiten volledig aan en hebben een aantrekkelijk ontwerp. Het kent geen naden, is ademend en transporteert het zweet. De randjes van de onderbroekjes zijn iets opgeruwd waardoor je geen vervelend, opkruipend ondergoed hebt. Het merk Q-LINN heeft ook aan de mannen gedacht. Voor de heren is er namelijk een stoere donkergrijze boxer met dezelfde eigenschappen. Geen huidirritatie meer tijdens het sporten en er toch goed uit blijven zien!

Wist je dat alle prijswinnaars tijdens Ride & Run een kortingsbon krijgen van Q-LINN? Daarnaast zorgen zij voor de hoofdprijzen van de 20 km (wedstrijdklasse) Ride & Run en 20 km (wedstrijdklasse) Ride & Bike.


qlinn sportbeha
q-linn-logo-gentskopie
q-linn-logo-ladies