cadeaukaart-bit
cadeaukaart-bit

Bit cadeaukaart 15 euro

Nieuws

Op zoek naar een leuk cadeau voor jouw paardenvriendin?


Je kent het wel: een vriendin is binnenkort jarig en je hebt geen idee wat je dit jaar cadeau zal geven. Ze is een echte paardenliefhebber en weet precies wat ze wil. Dit maakt haar ook zo leuk maar voor jou des te lastiger. Je wilt haar tenslotte niet teleurstellen en het risico lopen dat het cadeau niet in de smaak valt...

Met de Bit-cadeaukaart zit je altijd goed!
Met de cadeaukaart kan ze zelf iets uitzoeken op de Bit webshop. Je vindt er onze magazines, boeken, sieraden, handige items voor je paard en leuke cadeautjes voor jou of je vriendin.

Er zijn cadeaukaarten verkrijgbaar van €10,00 €15,00 €25,00 en €50,00. Je bestelt ze eenvoudig op onze webshop. Na ontvangst van jouw betaling sturen wij de kaart met het gekozen bedrag plus een mooie bijpassende envelop naar je toe. Je kunt hem dan persoonlijk aan de ontvanger geven. Deze kaart is niet alleen een feestje om te krijgen maar ook om te geven!

Onze voorwaarden en werkwijze:
De cadeaukaart is voorzien van een unieke kortingscode en blijft geldig tot een jaar na de uitgiftedatum. Het tegoed op de kaart dient in een keer te worden besteed in de webshop

Activeren van de kaart:
In het winkelmandje in de webshop voer je de kortingscode in. Het bedrag wordt vervolgens verrekend met het resterende bedrag. Het is niet mogelijk om geld terug te geven.