Paardenliefhebbers
Paardenliefhebbers Foto: Arnd Bronkhorst | Arnd.nl

Waar alle paardenliefhebbers een overschot aan hebben

Fun Opvallend

Tijd voor een schoonmaak en een beetje reflectie. Want waarom hebben wij allemaal een overschot aan bepaalde paardenspullen? Hieronder een inventarisatie van alle spullen waar we er veel te veel van hebben. Herkenbaar? Tijd om op te ruimen!

1. Dekjes

Tja, je kunt er maar 1 tegelijk gebruiken, maar toch hebben wij allemaal een prachtige collectie aan dekjes. Met keuze uit verschillende kleuren kun je dit prachtig afstemmen op je eigen rijkleding.

Al hebben sommige van ons zich al iets te veel laten gaan bij de aankopen voor hun paard, zodat er weinig meer voor hun zelf te besteden valt...

2. Beenbescherming/oornetjes

Ben jij iemand die van setjes houdt? Dan heb jij waarschijnlijk ook een overschot aan bijpassende beenbescherming en oornetjes bij de mooie verzameling van dekjes.

3. Halsters

Een halster voor op stal, een halster voor de wei en een halster voor op wedstrijd. Je hebt toch minstens drie halsters als echte liefhebber. Maar, hoeveel heb je er nu echt nodig?

4. Dekens

Een deken die net een beetje begon te verslijten, een deken daarvoor in de plaats, een deken voor het zweten, eentje voor de kou, eentje voor de vliegen en een voor de show. De vraag is nu, heb je nog wel genoeg kastruimte voor al die dekens?

5. Poetsspullen

Er verdwijnen altijd spullen, maar soms komen ze ook weer zomaar terug. Ineens heb je een heel dorp aan poetsspullen liggen waarvan je eigenlijk maar twee favoriete borstels en een hoevenkrabber dagelijks gebruikt.

6. Rijbroeken

Waarschijnlijk heb je 1 of 2 favoriete rijbroeken. Dan heb je er waarschijnlijk ook nog 1 die net te strak of te los zit, een voor de regen/kou en een voor de zomer. Heb je stiekem ook meer paardrijbroeken dan gewone broeken?

Herkende jij jezelf in alle punten? Dan is het hoog tijd voor een schoonmaak! Succes.

Bron: Bit & Cap