linten prijzen rozet
linten prijzen rozet

Paardenspullen hergebruiken in huis

Nieuws

Heb je ook zoveel paardenspullen in huis en medebewoners die daar wellicht niet zo blij mee zijn? Join the club.. Maar, er zijn heel veel leuke DIY (Do It Yourself) tips voor je oude paardenspullen zodat ze een nieuwe functie krijgen in huis!


Oude bitten


Met een oud bit kun je een hele mooie toiletrolhanger maken. Maar je kunt het ook gebruiken als deurknop, handdoekhouder of decoratie.


Hoefijzers


Met oude hoefijzers kun je alle kanten uit. Je kunt bijvoorbeeld 2 hoefijzers een aantal centimeters van elkaar hangen en er een lintje tussen spannen zodat je daar al je rozetten aan kunt hangen. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon een hoefijzer ophangen/neerzetten voor de sier en geluk! Wist je al dat je er ook wijnfleshouders, kapstokken, krukken en vuurkorven mee kunt maken?


Oude zadels


Met oude zadels kun je hele gave (bar)krukken maken voor in huis of in de bar.


Stijgbeugels


Met oude stijgbeugels kun je prachtige standaarden voor lampen of bijvoorbeeld kaarsen maken.


Rozetten


Je hebt ze in alle kleuren, maten en soorten. Soms kun je met wat kleur je interieur opfrissen. Je kunt ze ophangen, inlijsten, in een kussenhoes verwerken en ga zo maar door. :)


Oude halsters


Met een oud halster kun je een hangende plantenbank maken. Mooi om een oude geliefde viervoeter te herinneren of gewoon als decoratie.Op Pinterest staan heel veel mooie voorbeelden. Heb jij nog meer goede ideeën? Laat het hieronder weten.


Bron: Bitmagazine.nl