Niet-paardenvriend
Niet-paardenvriend

Wat je niet-paardenpartner voor je over moet hebben

Fun Opvallend

Wanneer je een partner hebt die zelf niet van paarden houdt, kan je partner het soms zwaar te verduren hebben. Hoeveel herken jij van de voorbeelden hieronder?

Je hebt ‘bijzondere’ voorkeuren

Op vakantie? Ja, met je paard natuurlijk! Het liefst ga jij nog ieder jaar op ‘ponykamp’. En als je dan op vakantie gaat met je partner, heb je de grootste moeite om afscheid te nemen van paardlief.

Je staat in het weekend enorm vroeg op

Of je hebt wedstrijd, of je wilt een niet-paarden activiteit gaan doen en toch alles op stal alvast aan kant hebben. Uitslapen in het weekend zit er niet in bij jou.

Je partner is nummer..

De vraag die vaak voorbij komt, op welk nummer staat je paard? En op welk nummer staat je partner dus eigenlijk?

Waar gaat al het geld naartoe?

Je zal niet de eerste zijn die een bonnetje van de hoefsmid of dierenarts verduistert voor je partner omdat het die maand al de spuigaten uitloopt..

Je bent niet te genieten

Zolang het goed gaat met je paard, gaat het goed met jou. Maar wanneer je paard wat mankeert, of je rijdt vreselijke punten op wedstrijd, is jouw humeur niet al te best.

Belonen, belonen, belonen!

Dus, wanneer jouw partner zijn of haar best doet, meegaat op wedstrijd en je altijd aanmoedigt. Wees lief en beloon je partner, want ze hebben het af en toe zwaar te verduren met ons. ;)

Bron: Bit & Cap