Knuffelen
Knuffelen

Signalen dat je verslaafd bent aan paarden

Fun Opvallend

Gaat bij een van de volgende signalen een belletje bij je rinkelen? Voor de meeste mensen zijn de volgende voorbeelden een beetje raar, maar wij als paardengekken vinden het gewoon dat:


Verslaafd aan paarden?

...Wanneer iemand het heeft over zijn spaargeld, wij het vertalen als “paarden-potje”.

...Je wanneer je je handen openhaalt door een stal-ongelukje, je de huisarts vermijdt door je voet te verbinden met paardenverband. Paardenmensen zijn wel wat gewend.

...Je trouwens continu onder kleine wondjes zit waar je geen verklaring voor hebt. Het heeft vast iets te maken met kruiwagens, splinters en hooivorken...

...Je Cowboy Magic gebruikt in plaats van conditioner.

...Je niet snel naar de fysiotherapeut gaat, al doet je rug nog zo zeer van al het zware werk. Je paard daarentegen heeft maandelijks een date met de therapeut.

...Tenminste één van je ledematen niet meer helemaal recht is. Als gevolg van een val in je jeugd, die absoluut niet de schuld was van je pony.

...De stal van je paard piekfijn in orde is, maar de huishouding soms wat te wensen over laat...

...Je paard in totaal 17 dekens heeft. Jij hebt één jas die zijn waterdichtheid heeft verloren en twee die van armoede uit elkaar vallen.

...Je zonder te klagen € 50,- betaalt om je paard te laten scheren, maar bij de kapper is dat véél te duur.

...Het ideale Valentijnscadeau een super-deluxe kruiwagen is.

...Dat je je twee gepensioneerde oudjes houdt, ook al kun je ze niet meer rijden. Wij paardenmensen begrijpen natuurlijk dat het niet alleen om het rijden gaat.

Bron: Horse and Hound

foto121