Vrijheid
Vrijheid

Waarom je paard beter is dan je ex

Fun Opvallend

We  kennen het allemaal: of je nu gedumpt bent of degene was die de handdoek in de ring gooide, ex-vriendjes of vriendinnen zijn onvermijdelijk. Maar wees niet bang, je zult je snel realiseren dat je paard veel beter is dan je vervelende ex en God verhoede als ze ooit vragen om te kiezen tussen hen en je paard - geen denken aan!

Redenen

 1. Het geld dat je uitgeeft aan je paard is 100 procent meer gerechtvaardigd dan het geld dat je uitgaf aan je ex. Je paard heeft die nieuwe deken namelijk echt nodig en dat kun je niet zeggen van die kasjmier trui.
 2. Je paard belt je niet in een dronken toestand om drie uur ‘s nachts wakker om te zeggen hoeveel hij van je houdt (hoewel het af en toe weleens fijn zou zijn als het dat was waar je paard voor belde).
 3. Je hoeft je niet meer op te tutten na het rijden omdat vriendlief langs komt voor het eten. En je paard maakt het niet uit of je nu als Barbie of Toos make-uploos naar stal komt.
 4. Je hoeft geen boodschappen meer te zien voor het hoge proteïnedieet van je ex. Het geld dat je bespaart aan die dure biefstuk kun je nu spenderen aan een startkaart.
 5. Je hoeft niet meer te discussiëren over het feit dat een wedstrijd veel belangrijker is dan het spenderen van ‘quality-time’ met je ex.
 6. Je kunt eindelijk je gehele deken- en sjabrakcollectie thuis wassen zonder dat meneer begint te piepen dat zijn werkkleding vol zit met haren.
 7. Je kunt nu naar elk paardenevenement dat je wilt, in plaats van kostbare vakantietijd op te maken om op - nutteloos en bij elkaar opgeteld een stuk minder spannend - minivakantie te gaan.
 8. Je paard veroordeelt je niet omdat je vijf dagen in de trailer hebt geslapen tijdens een belangrijk concours. Hij vindt het zelfs heel erg cool en je zou het vaker moeten doen - hij zal je in ieder geval nooit een ‘paardenkampeerder’ noemen.
 9. Je hoeft de ouders van je paard niet te ontmoeten voordat jullie je gaan verbinden. Ook zijn rare vrienden hoef je niet te ontmoeten.
 10. Je paard praat nooit terug. Hallelujah!
 11. Je paard houdt van je zoals je bent - hooi in je haar, modder onder je vingernagels en hij zal er niets van zeggen als je broek iets strakker zit.

Bron: Horse and Hound