kadobon_dochorse_Pagina_1
kadobon_dochorse_Pagina_1

Winnaars DocHorse cadeaubon

Nieuws

Bit mocht tien cadeaubonnen t.w.v. € 20 van DocHorse.com weggeven. De tien winnaars zijn inmiddels bekend. Kijk snel of jij gewonnen hebt!


Violet: “Ik zou het erg leuk vinden om dit te winnen omdat ik onlangs weer begonnen ben met lessen en daar nog graag een mooie nieuwe cap en/of rijbroek voor wil hebben! Dan is zo’n cadeaubon natuurlijk helemaal leuk meegenomen! Daarnaast proficiat met jullie mooie nieuwe site!”

Charlie de Koning: “Met dit natte najaar en de koude winter voor de deur, is het fijn om voor mijn paard en mezelf passende outfits te kunnen aanschaffen!”

Marit Bekhuis: “Graag zou ik de cadeaubon willen winnen omdat ik veelal gebruik maak van de website. Voor mijn paard en natuurlijk voor mijn andere trouwe viervoeter: de hond.”

Stevens E: “Mijn engel, mijn beertje, mijn beste, mijn god… ik zou nog uren kunnen doorgaan om mijn paard te beschrijven. Zoals vele ruiters geeft je graag je paard dat extraatje, want hij verdient het om in de bloemetjes gezet te worden. Deze bon zou me kunnen helpen om mijn beste vriend in de watten te leggen!”

Ellen: “Hallo, ik heb enkele maanden geleden mijn eerste eigen paard gekocht, en ik heb nog steeds niet alle spullen die ik nodig heb bij elkaar gekocht. Een kleine bijdrage is dus meer dan welkom!”

Mylene: “Deze bon zou ik willen omdat je nooit genoeg spullen voor je paard kunt hebben!”

Richelle: “Ik zou deze bon heel erg graag willen winnen, omdat ik elke dag mijn twee paarden verzorg, en omdat door de harde storm het dak van onze paardenschuur eraf is gewaaid, zijn best veel spullen gesneuveld. Dus die bon komt dan erg van pas om nieuwe spullen te kunnen kopen.”

Esther Dijkstra: “Ik heb sinds kort mijn passie gevonden: paardrijden! Dus heb nog niks zou het leuk vinden om wat nieuws te kopen om mijn hobby tot een succes te maken!”

Amanda Laagland Winder: “Ik kan de kadobon goed gebruiken voor mijn fjordje, hij is al wat ouder en goede producten zijn daarom erg belangrijk! Geweldig dat jullie kadobonnen geven van zo’n goede site.”

Devica: “Door deze cadeaubon te winnen, kan ik mijn moeder verrassen met een spontaan cadeau voor haar paard. Dat is toch super leuk? (Ik zie het al voor me, ze doet haar zadelkast open en ziet daar een cadeau liggen!)”
Allemaal van harte gefeliciteerd en veel winkelplezier bij Dochorse!