Fries
Fries

Douwe Bob rijdt op Fries voor Songfestival

Nieuws

Liefhebbers van Friese paarden en fans van Douwe Bob opgelet! Dit is dubbel genieten. Zanger Douwe Bob Posthuma zat deze week in het zadel van de Friese hengst Limited Edition. Hij deed dat om een promotiefilm te maken voor het Eurovisie Songfestival. Douwe Bob gaat op 10 mei ons land vertegenwoordigen met het nummer Slow Down.


De prachtige zwarte hengst Limited Edition is van Ted Kop Jansen uit Wapse. Hoe Douwe Bob op zijn paard terecht kwam, verklaart hij op zijn Facebookpagina: “Vandaag richting het Amsterdamse Bos. Deze week werden wij gebeld door de AVRO/TROS of wij Kop Jansen LimiTed Edition beschikbaar wilden stellen voor een video en fotoreportage ten behoeve van een promotiefilm voor niemand minder dan Douwe Bob. Hij vertegenwoordigt Nederland op het Eurosongfestival. Voor deze promotiefilm wilden ze graag gebruik maken van de meest in het oog springende Fries op dit moment!”

Foto


De zanger zelf was ook in zijn nopjes, getuige zijn reactie op Instagram. “Man, man, man. Ik mocht op de nummer 1 Fries van Nederland rijden. Wat een prachtig dier hé? His name? Limited edition.” Hoe dat eruitziet? Kijk en geniet!




Video



Er is ook een video gemaakt van de opnames, met muziek!



Prins



Eerder speelde Douwe Bob al de Prins op het witte paard. Althans, dat kun je denken bij deze foto die hij begin deze week op Instagram postte.


Cowboytje spelen in Drenthe!
Een foto die is geplaatst door Douwe Bob (@douwebob) op



En nee, de man op de foto bovenaan dit bericht is niet Douwe Bob. En zo schaars gekleed zit Douwe ook niet op het paard, al zouden sommigen dat wel willen. Maar net als bovenstaande foto is Douwe Bob op een Fries ook een mooi plaatje, of niet soms?


Bron: Instagram Douwe Bob, website en Facebook Ted Kop Jansen.