Jongen met pony
Jongen met pony

6 Herkenbare dingen voor mannelijke ruiters

Nieuws

De paardenwereld is vol met vrouwen, de weinige mannelijke ruiters hebben het daarom vaak zwaar te verduren. Deze zes dingen zullen zij waarschijnlijk wel herkennen.



1. De enige jongen tijdens ponykamp


De strijd tegen de vrouwen begint vaak al op jonge leeftijd. Tijdens het ponykamp was je waarschijnlijk de enige jongen, hierdoor had je wel weer een voordeel tijdens de discoavond.

2. Sportief ondergoed


We kunnen er niet omheen, voor mannen is paardrijden niet altijd even comfortabel. Ondergoed kan hiervoor een oplossing zijn. Maar wat voor ondergoed nou het beste is, is een hele zoektocht.

3. ‘Vrouwelijke’ hobby


Je vrienden vinden je hobby maar voor vrouwen. Ondanks dat jij je nooit stoort aan hun gesprekken over voetbal, beginnen zij gelijk te zeuren als het over paarden gaat.

4. Glitter


Wanneer je in een ruitersportzaak rondloopt is er toch wel heel veel glitter. Ben je op zoek naar een simpele, leren frontriem? Succes.

5. Kleding


Voor vrouwen is de keuze in kleding en laarzen ontzettend groot. Ze kunnen kiezen uit allerlei merken, modellen en kleuren, maar voor mannen is de keuze beperkt. Heb je dan ook nog eens afwijkende maten, dan zit er niets anders op dan maatwerk.

6. Je weet alles over vrouwen


Dit kan dan weer in je voordeel werken. Doordat je altijd omringd bent door vrouwen, kom je een hoop over ze te weten. Wat voor spullen vinden ze leuk? Wat doen ze het liefst op zaterdagmiddag? Dit soort zaken zijn voor jou geen geheim.

Bron: Horse & Hound