Pagina-5-6-met-streamer
Pagina-5-6-met-streamer Yvet van Feather Light Horsemanship

Clinic ‘Samenwerken en Vertrouwen’ met Yvet Blokesch

Nieuws
Yvet Blokesch van Feather Light Horsemanship ken je vast al vanwege haar wonderbaarlijke resultaten met ‘lastige’ paarden en haar ‘Mustang Makeover’. Op 21 december komt Yvet naar het KNHS centrum in Ermelo om een clinic te verzorgen met als thema ‘Samenwerken en Vertrouwen’.

Yvet laat zien dat zij de paarden traint op basis van respect, vertrouwen, in samenwerking en met rust. Haar doel is om paarden met zo min mogelijk spanning te laten leren. Op deze wijze is geen doel onhaalbaar.

Juiste mindset


De amazone/trainer maakt duidelijk wat de belangrijkste elementen van haar training zijn. Welke stappen vindt Yvet belangrijk in een goede training. Waar moet je op letten, welke signalen geeft een paard, hoe leer je een paard om te leren en hoe leg je een goede basis. Ze neemt de bezoekers mee in deze stappen, van jonge paarden tot liberty training. Welke stappen zet je zodat een paard vanaf het begin de juiste mindset krijgt. Paarden moeten ook onder moeilijke omstandigheden op ons kunnen blijven focussen en ontspannen.

Wie is Yvet Blokesch?


Yvet heeft haar dagen van kleins af aan tussen de paarden doorgebracht. Vanuit haar passie is zij zich gaan ontwikkelen in het bestuderen van het natuurlijke gedrag van paarden door middel van clinics, lessen van trainers uit het buitenland, onderzoek en een baan als trainer op het rehabilitatiecentrum voor zwaar verwaarloosde paarden in Engeland.

Ieder moment van de dag besteedt ze aan de paarden. Ze analyseren de trainingen, filmen om zelf te leren en om anderen vernieuwende inzichten te geven. Door elk paard leert Yvet nieuwe dingen. De paarden zijn haar beste leerschool.


  • Clinic Yvet Blokesch  • Datum: woensdagavond 21 december 2022

  • Locatie: Nationaal Hippisch Centrum Ermelo

  • Tijd: 19:30 - ca. 22:30 uur

  • Entree: € 22,50


  • Klik om in te schrijven
De clinic kan alleen doorgaan bij voldoende inschrijvingen.