Jumping Mechelen kerst sfeer
Jumping Mechelen kerst sfeer

Winactie gratis tickets: vier jij hét hippische eindejaarsfeest op Jumping Mechelen?

Nieuws

Tussen kerst en Oud & Nieuw vindt er in de Nekkerhal in Mechelen een groot hippisch eindejaarsfeest plaats: Jumping Mechelen. Vijf dagen lang is hier voor liefhebbers van paarden en paardensport van alles te beleven. En het leukste is: jij kunt gratis entreekaarten winnen!



Shows en wedstrijden


Niet alleen springliefhebbers komen aan hun trekken op Jumping Mechelen, maar ook liefhebbers van dressuur en mennen kunnen hier hun hart ophalen. Van topatleten tot jonge beloften en veelbelovende amateurs, er is van alles te zien tijdens de meer dan 70 wedstrijden en shows die het evenement rijk is.



Expo


Voor wie tussen de shows en wedstrijden door even lekker wil struinen en shoppen, heeft Jumping Mechelen een ‘kerstdorp’ vol leuke stands en winkeltjes. Hongerig of dorstig geworden? Dan kun je je hier ‘culinair laten verwennen’ bij één van de gezellige eet- en drinkgelegenheden.

Meer info


Wil je precies weten wie er allemaal komen, welke wedstrijden en shows je kunt zien en wat er te doen is bij Jumping Mechelen? Ga dan naar jumping-mechelen.com voor meer informatie en het programma!

Ticket winnen?


In het decembernummer van Bit & Cap geven we 5 x 2 kaarten weg voor Jumping Mechelen. Nu mogen we online nogmaals 5 x 2 tickets weggeven! Wil jij kans maken? Stuur dan vóór 28 december een mail naar bit-cap@mphorses.nl en wie weet zit jij straks op de tribune in Mechelen!


Je kunt kiezen uit deze tickets en tijden:




  • maandag 26/12 vanaf 18u30 (sessie 2)

  • dinsdag 27/12 vanaf de ochtend tot en met de namiddag (sessie 3)

  • woensdag 28/12 vanaf de ochtend tot en met de namiddag (sessie 5)

  • donderdag 29/12 vanaf de ochtend tot en met de namiddag (sessie 6)


 

 
Jumping Mechelen kerst sfeer