Kind met pony
Kind met pony Een kind met een shetlandpony en speelgoed

5 dingen die we vroeger allemaal deden

Fun Opvallend

We zijn allemaal jong geweest en hebben toen allemaal dingen gedaan waar we nu lachend (en met een beetje schaamte) op terug kijken. We zetten er hier 5 voor je op een rij!

1. Liksteen proeven

Vroeger vond je het een goed plan om te proeven hoe die liksteen nou eigenlijk smaakt. Hier had je al snel spijt van nadat je mond samentrok van de zoute smaak…

2. Je fiets als paard

Wanneer je onderweg was naar de paarden, deed je alsof je fiets een paard was. Nog even extra aansporen, een tik met de zweep en soms deed je zelf je cap op. Als kers op de taart ging je ook nog in de ‘verlichte zit’ als er een drempel aan kwam…

3. Uren doorbrengen op stal

Je kon uren in de stal van je lievelingspony zitten. Lekker in het stro zitten en kijken hoe je lieveling aan het eten was. Waren je ouders je weer eens kwijt? Dan wisten ze waar ze je konden vinden!

4. Paarden tekenen

Overal waar je maar een stukje papier en een potloot, pen of stift bij de hand had, tekende je paarden. Zo was je op school regelmatig niet bij de les, maar stonden er aan het einde van de schooldag wel allemaal paarden in je werkboek.

5. Schleich paarden

Schleich paarden, wie kent het niet? Je kon hier uren mee spelen en wilde natuurlijk alle rassen hebben. Hengst, merrie en veulen, want anders was je verzameling niet compleet.

Wat zijn typische dingen die jij vroeger deed? Laat het ons weten! (bit-cap@mphorses.nl)