liefde
liefde

Waar je aan moet denken als je een introvert paardenmens gaat daten

Fun Opvallend

Paardenmensen zijn soms introvert, maar eigenlijk iedereen wil ze daten. We ontwikkelden daarom een lijstje voor de man of vrouw die op zoek is naar iemand die eigenlijk al iemand heeft waar al zijn tijd en geld aan opgaat.

  1. Respecteer hun ruimte. Besluip een introvert paardenmens niet van achteren en maak geen onverwachte bewegingen. Ze kunnen bang worden en je wilt echt geen grapjes uithalen met iemand die een dier van 600 kilo in bedwang kan houden.
  2. Ze houden van iemand die goed kan luisteren. Omdat het enige waar ze het over hebben hun meest recente ritje is. Ze luisteren natuurlijk ook naar jou, maar ben dan niet beledigt als er ondertussen wordt gekeken naar paardenfoto’s op Instagram. Dat is een copingtechniek voor onderwerpen die niets met paarden te maken hebben.
  3. Een introvert paardenmens heeft tijd alleen nodig om op te laden. Als in: VEEL tijd alleen. Met een paard. En nee, je bent niet uitgenodigd. Tenzij je hindernissen wilt verhogen of stalklusjes wilt doen. Maar zelfs dan horen of zien ze je liever niet.
  4. Weet dat introverte paardenmensen echt wel van mensen houden. Zolang het ook paardenmensen zijn. De rest is eigenlijk best wel saai...
  5. Koop voor het introverte paardenmens een passend zadel. Eigelijk geldt dit voor elk paardenmens. Geloof het: dit verbetert je relatie gigantisch.
  6. Appen is waarschijnlijk de beste manier om een reactie te krijgen van een introvert paardenmens. Ze hebben namelijk tijd nodig om hun gevoelens op een rij te zetten voor ze met een reactie komen. En het is lastig om te praten aan de telefoon als je aan het rijden of uitmesten bent. Wen dus aan aanpassingen van Siri en Autocorrect.
  7. Je zult misschien op een bepaald punt denken dat het introverte paardenmens je bedriegt. Een ‘lange dag op kantoor’ of ‘vroege vergadering’ is echter code voor het inhalen van verloren momenten met hun paardenvriend.

Bron: Horse Junkies United