Afbeelding

Win een les van Lisanne Thomas!

Win

Lisanne Thomas is als auteur bekend van o.a. de boeken ‘Biomechanica van het paard’, ‘In balans met je paard’ en ‘Beleren (g)een kunst. Ze heeft een schat aan kennis, die ze niet alleen doorgeeft via haar boeken, maar ook als trainer en opleider. En jij kunt een les van haar winnen!

Lisanne is inmiddels meer dan twintig jaar werkzaam als auteur, trainer en opleider binnen haar bedrijf Indigo Horsetraining & Education, gevestigd in Zuid-Limburg. In 2013 zette ze een erkende instructeursopleiding op basis van biomechanica en natuurlijke communicatie op: de ‘Limburgse Academie voor Kundig trainerschap en Biomechanica’(LAKB). Lisannes werkwijze is gebaseerd op de wetenschappelijke inzichten over beweging en draagkracht en anderzijds op natuurlijk leiderschap en lichaamstaal. 

Abonnee krijgt les

De les die je kunt winnen, is de eerste in een nieuwe serie ‘abonnee krijgt les’. Dat betekent dat de les gefilmd, gefotografeerd en natuurlijk beschreven wordt voor een artikel in Bit & Cap. Zo leer niet alleen jij van Lisanne, maar alle Bit & Cap lezers! Je kunt de les volgen met of zonder eigen paard, bij Lisanne op locatie of elders in Zuid-Limburg (even in overleg, gezien de dracht van Lisannes lespaard).

Grondwerk, rijden of Working Equitation

Grondwerk: je leert duidelijk communiceren met je paard en gaat begrijpen hoe paarden leren en wat hen motiveert, waardoor je een betere relatie op kunt bouwen en veilig en ontspannen kunt trainen.

Werk aan de hand: je werkt vanaf de grond aan het gymnastiseren van je paard d.m.v. versterkende en versoepelende oefeningen.

Rijden: op basis van biomechanica van ruiter en paard werk je samen met Lisanne aan de balans van de ruiter en functionele houding van het paard onder het zadel, van basis tot hoog niveau.

Working equitation: Lisanne begeleidt je met obstakeltraining zoals de slalom en de poort, waarin de rijkunst een toegepaste functie krijgt op basis van vertrouwen en gymnastiseren. P

Winactie

Ben jij abonnee en wil je kans maken op deze gave les, én wil jij jezelf terugzien in Bit & Cap? Vul dan snel je gegevens in via dit invulformulier: https://www.formdesk.com/mphorses/bit-cap-les-lisanne-thomas 

Meer info over Lisanne Thomas vind je op indigohorse.nl