Drunens Ruiterhuis logo
Drunens Ruiterhuis logo

Gekke bekken op de foto

Nieuws

Laat een hilarische foto van jou alleen of met je vrienden maken in de Bit-stand! Je foto wordt meteen geüpload op onze Facebookpagina. Tag jezelf in de foto en zorg dat jou foto de meeste likes krijgt!




Hoe werkt het?


Kom naar de Bit-stand (naast de Bit-piste) op Horse Event en laat je gegevens achter. Ga vervolgens op foto, alleen of met je vrienden. De foto wordt direct geupload op onze Facebook pagina in het album Horse Event 2014 en op het tv-scherm in onze stand. Nadat je op de foto bent geweest kun je bij een promodame in de stand via een iPad jezelf taggen in de foto. De foto verschijnt dan ook op jouw eigen tijdlijn van Facebook. Zorg dat zoveel mogelijk mensen jouw foto liken, want de foto met de meeste stemmen maakt kans op mooie prijzen. Je kunt tot 21 september 2014 zoveel mogelijk likes verzamelen. Na die datum maken wij de prijswinnaar bekend via deze pagina en op Facebook.

 


Win fantastische prijzen


De foto met de meeste likes maakt kans op een paar prachtige De Niro rijlaarzen t.w.v. € 269,50 van Drunens Ruiterhuis en een VIP-arrangement voor Horse Event 2015.

Wat is een Green Screen?


Een green screen is een techniek waarbij iets of iemand gefilmd of gefotografeerd wordt voor een groene of blauwe achtergrond en vervolgens wordt in de eindmontage de achtergrond doorschijnend gemaakt. Concreet betekent dit dat je de achtergrond van je video of foto kunt wijzigen naar iedere gewenst beeld. Zo maken weermannen en filmmakers al vele tientallen jaren gebruik van deze methode. Hieronder een leuk voorbeeld.


Deze actie word je aangeboden door:



Gunart cartoon, Fotograferend paard, Greenscreen, gekke bekken, Bit, Horse Event, limelights, Bit magazine