Jill Huybregts
Jill Huybregts

Ride & Run boegbeeld: Jill Huybregts

Nieuws

Naast eventingamazone Alice Naber-Lozeman hebben we voor de komende Ride&Run nog een boegbeeld, namelijk internationaal dressuuramazone Jill Huybregts. Zij doet op zaterdag 29 oktober in Ermelo mee aan de 5 kilometer.



De 23-jarige amazone uit Drunen zit in het Rabo Talententeam en met haar twee toppaarden, Zamacho Z en Enzos, doet ze mee aan Ride&Run. “Met de een rijd ik Grand Prix en de ander Lichte Tour. Ik ga op Macho, mijn Grand Prix-paard en een hele goede vriendin van mij gaat op Enzos, het Lichte Tour-paard”, legt Jill enthousiast uit. “Mijn vader zit in het team bij mijn vriendin Myrlon en mijn vriend rent de 5 kilometer bij mij in het team. Mijn vader is een super fanatieke vrijetijdsrenner en mijn vriend speelt in het 1e hockey. Wij gaan allemaal een sportieve uitdaging niet uit de weg! Ik doe mee om te laten zien dat je met internationale dressuurpaarden ook lekker kunt ‘boscrossen’ en omdat het natuurlijk gewoon een heel gezellig dagje uit wordt.”

Samen genieten!


De week voorafgaand aan Ride &Run heeft Jill een internationale dressuurwedstrijd in Frankrijk en vindt het heerlijk om daarna lekker te ontspannen op de heide in Ermelo. “Ik hoef me niet echt voor te bereiden voor de 5 kilometer, omdat wij sowieso een keer per week zwemmen of in het bos rijden met de paarden. Mijn vriend en vader zijn ook goed in ‘shape’ dus voor ons wordt het gewoon genieten!”

#RideAndRun2016
Jill Huybregts