Pandora_SheepskinPad_img6
Pandora_SheepskinPad_img6

Geef jouw paard een goed gevoel: Singel van Schockemöhle Sports

Nieuws

Een goedpassend zadel is cruciaal voor een ontspannen en gemotiveerd paard. Maar wist je al dat de keuze voor een goede singel net zo belangrijk is? De drie punten: kwaliteit, pasvorm en bewegingsvrijheid spelen hierbij een grote rol! Daarom zijn de singels van Schockemöhle Sports niet alleen gemaakt van de beste kwaliteit materialen, maar zijn ze ook precies afgestemd op de anatomische behoeften van een paardenlichaam. De singels zijn zorgvuldig ontworpen, hebben zich de laatste jaren in de sport bewezen en zijn gemaakt voor topprestaties. Volgens het motto: alleen het beste voor jouw paard!


Door de extra ruimte bij de elleboog bieden de singels van Schockemöhle Sports het paard extra bewegingsvrijheid. Of je nu over de diagonaal een uitgestrekte draf rijdt, over een brede oxer vliegt of een mooie buitenrit maakt…. de flexibele elementen in de singels volgen de beweging van je paard.

Bij het borstbeen van het paard zorgt een extra brede borstplaat voor een gelijke verdeling van de druk. Dus geen spanning meer vanwege een ongelijke belasting. Daarbij garandeert het elastiek aan beide zijden voor de noodzakelijke flexibiliteit, zodat bij het aansingelen jouw paard niet naar adem hoeft te snakken. De nylon inzet zorgt voor stabiliteit en de zachte voering zorgt dat de singels niet schuren.

De laatste innovatie maakt de singel nóg functioneler: de verwisselbare pads van Schockemöhle Sports. Deze zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten; leder, hoogwaardig neopreen en schapenwol. Met klittenband kun je deze zeer eenvoudig wisselen. Dat is niet alleen praktisch voor het schoonmaken, maar het biedt ook de compleet nieuwe optie om in te spelen op de individuele behoeftes van uw paard.Wanneer je een zeer gevoelig paard onder het zadel hebt, die vooral bij het wisselen van winter naar zomervacht schuurplekken krijgt, dan is de hele zachte pad van schapenwol de juiste keuze! De pad van hoogwaardig neopreen is ideaal voor de buitenritten met slecht weer. Het is namelijk onderhoudsvriendelijk en ook zeer functioneel. Voor diegene die het wat meer klassiek en vormvast willen, is de pad van leder ideaal.

Maar waarom een keuze maken? Wanneer je alle drie de pads in je zadelkamer hebt liggen, ben je altijd op het beste voorbereid. Je paard zal je dankbaar zijn!

Voor meer informatie ga naar: www.schockemoehle-sports.com of via Instagram @schockemoehle_sports.


 
1111-00011_Equitus_Gamma_img2
1111-00011_Equitus_Gamma_img_head
1111-00011_Equitus_Gamma_blackpatentsilver
1111-00011_Equitus_Gamma_img1