Pavo
Pavo

Pavo OmegaFit: eerste supplement met Ahiflower® paardenolie binnen EU

Nieuws

Pavo lanceert een nieuw voedingssupplement: de Pavo OmegaFit. Daarmee zijn ze de eerste die Ahiflower® paardenolie op de markt brengt in de EU.


Pavo OmegaFit is gemaakt van 100% Ahiflower® olie. Natures Crops International (NCI) is de exclusieve teler en producent van de Ahiflower® plant, waar de olie van verkregen wordt.


NCI produceert speciale olie voor nutraceuticals, (dier)voeding en persoonlijke verzorging. Dankzij de samenwerking tussen NCI en Pavo is de OmegaFit nu op de Europese markt gebracht.


Ahiflower®


Ahiflower® olie is een natuurlijke en plantaardige voedingsolie met het rijkst gecombineerde gehalte aan omega-3- en omega-6-vetzuren ooit. Het biedt de meest complete en evenwichtige omega-3-6-9 vetzuren uit één enkele bron.


Uit onderzoek is gebleken dat paarden de voorkeur geven aan Ahiflower® olie boven visolie.


Gezondheid


Paardeneigenaren die hun paarden Ahiflower® olie voeren zien een verbeterde gezondheid van de huid en vacht, verbetering van het immuunsysteem en verminderde ontstekingsreacties. Daarnaast valt hen ook de betere mobiliteit en gezondheid van de gewrichten op.


“Het is onze missie om paardenvoer van hoge kwaliteit te ontwikkelen, te produceren en aan te bieden, waarvan we weten dat het bijdraagt aan de gezondheid van het paard. Omdat veel paarden baat gaan hebben bij het unieke en wetenschappelijk bewezen vetzuurprofiel van Ahiflower® olie, zijn we enorm trots dat we dit kunnen toevoegen aan ons huidige assortiment”, vertelt Rob Krabbenborg, productmanager van Pavo.


Bron: Pavo