FACEBOOK Bericht PV PK Expo
FACEBOOK Bericht PV PK Expo

Unieke expositie met story telling op 20 en 21 augustus

Nieuws

Nooit eerder in Nederland kwamen zoveel kunstenaars met een passie voor paarden bij elkaar op zo’n mooie, rustige locatie midden in de natuur. Kunstenaars uit Nederland, België, Duitsland en Frankrijk nemen je aan de hand van kunstwerken en storytelling mee in hun wereld van de paardenkunst op 20 en 21 augustus in Soest.



Storytelling: Elk paard heeft een verhaal!



‘Verhalenvertellers / Storytellers’ Door de ogen van de kunstenaars vertellen bewoners van De Paardenkamp hun verhaal. Zij vertolken de hoofdrol: intrigerend, ontroerend, fantastisch of ingetogen. De kunstexpositie heet dan ook niet voor niets ‘Verhalenvertellers / Storytellers’. Via het werk en ontmoetingen met de kunstenaars komt u meer te weten over deze bijzondere paarden en hun verhaal.


Maar liefst 25 internationale kunstenaars van het Paard Verzameld Collective komen samen op dit unieke, tweedaagse evenement. Een wandelroute over het erf van zowel Gagelgat als Vosseveld verbindt de tentoongestelde werken, waaronder schilderijen, aquarellen, tekeningen en bronzen beelden.



Kom naar dit unieke evenement!


Kom luisteren naar onze vertellers en ontdek zelf de verhalen!


Meer info: paardverzameld.com/storytellers