Afbeelding
Foto: Robert Husken | Sabine Timman

Kom ook naar het Kennisevent Verbinding & Variatie met Marten Luiten en Wesley Mulder, zaterdagavond 11 november

magazine Event Marten & Wesley

Zaterdagavond 11 november is jouw agenda gevuld. Want dan komen Wesley Mulder en Marten Luiten naar het KNHS-Centrum in Ermelo en gaan zij in op het thema verbinding en variatie. Uit de comfortzone leren van elkaar. Zouden we dat eigenlijk niet veel meer moeten doen? 

Wesley Mulder

Springruiter Wesley Mulder en dressuurruiter Marten Luiten, zijn beiden succesvol in hun eigen discipline. Wesley leidt springpaarden op en brengt ze uit tot op internationaal niveau. Hij heeft trouwens ook een ‘uitstapje’ naar de dressuur gemaakt. Rijdt Lichte Tour dressuur en reed bijvoorbeeld ook een jong paard succesvol mee in de PAVO-Cup. 

Marten Luiten

Marten Luiten is een van de vertegenwoordigers van de toekomst van de Nederlandse dresuur. Hij is de huidige Nederlands Kampioen bij de U25 en behaalde de afgelopen jaren meerdere medailles tijdens jeugd EK’s. Hij is een ruiter die altijd open staat om te leren en verbeteren en traint bij verschillende toptrainers.   

Uit de comfortzone, leren en inspireren

Beide ruiters stappen tijdens deze avond uit hun ‘comfortzone’ en trainen samen hun paarden. Ze nemen ook verschillende paarden mee en gaan ondermeer in op vragen als:

  • Hoe rijd jij dat changement met een paard dat achter na springt”?
  • Hoe varieer jij de houding tijdens de training?
  • Hoe zorg jij ervoor dat je tempocontrole krijgt
  • Hoe zorg jij er voor dat je je paarden genoeg afwisseling geeft”
  • En meer ...

Uiteraard kan het publiek via de whats app ter plekke vragen stellen en is er na afloop een ‘Meet & Greet’ met Wesley en Marten.

‘Goodie-emmer’ t.w.v. euro 39,95

Kom jij op 11 november naar Ermelo? Dan staat er sowieso een goed gevulde ‘goodie-emmer’ (milieuvriendelijk alternatief voor ‘goodie bag’) t.w.v. euro 39,95 voor je klaar.

Ticketverkoop gestart

De verkoop van tickets is inmiddels gestart. 

Abonnees extra korting

Voor Bit & Cap-abonnees hebben we trouwens een nog mooiere korting van wel 50% per ticket. Ben jij abonnee? Stuur dan een mail naar info@paardenkennisevenement.nl

 en je krijgt de abonnee-kortingscode toegestuurd! 

Tot ziens op 11 november!

* Meer informatie, programma en tickets