Maarten Wenting, de Grand Prix ruiter, die zijn paarden 24/7 in de wei laat, is een van de deelnemers aan het NewQuestrian Event.
Maarten Wenting, de Grand Prix ruiter, die zijn paarden 24/7 in de wei laat, is een van de deelnemers aan het NewQuestrian Event. Foto: Lotty van Hulst hello@lottyh.com

Kom ook naar NewQuestrian Event en doe en denk mee met “Paardverantwoord sporten”

Welzijn

Paardschappelijk verantwoord sporten, dat is waar het om draait op het NewQuestrian Event op 26 augustus in Poppel. Als je jezelf wilt ontwikkelen, is het Belgische Poppel (vanuit Nederland net over de grens)  ‘the place to be’ op 26 augustus!

Laat je onderdompelen in een dag vol inhoudelijk leerzame masterclasses, demo’s en lezingen van deskundige professionals over gezonde biomechanica en mentaal welzijn in de training van je (sport)paard. 

Hoog tijd voor vernieuwing

Nu de paardensport zwaar bekritiseerd wordt is het hoog tijd voor vernieuwing. En dat begint bij jou! Door het opdoen van kennis en je visie op de paardensport te verbreden, wordt je zelf een betere trainer van je eigen paard, waardoor prestaties verbeteren en de kans op blessures verminderen. 

Op het NewQuestrian Event wordt jarenlange ervaring met betrekking tot verantwoorde training gecombineerd met de nieuwste kennis omtrent welzijn, zodat je met bakken vol inspiratie naar huis gaat. 

GEEN massa evenement

Geen massa evenement, maar betrokkenheid bij jouw persoonlijke ervaring en ruimte voor het stellen van vragen en aangaan van gesprekken met gerenommeerde namen uit het werkveld, zoals o.a. Mireille den Hoed, Roos Dyson, Zefanja Vermeulen, Aimee de Rooij, Liesbeth Jorna en Maarten Wenting. 

NewQuestrian staat voor eerlijke sport met een gezond en tevreden paard. Ben jij een achterblijver of wordt je ook een NewQuestrian? Het NewQuestrian Event vindt plaats op trainingsstal Zinzicht Paard & Mens van Renske Tiekstra in Poppel. 

Programma en tickets: www.newquestrian.nl